• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

huhh ono je prava brlja, ne znam iz kojih je naftnih derivata ali gori  ludzatobom:(( dobra je jer za raju kosta samo 1KM  :bravo::( hehehe sreca pa ne pusim, zapalio bi se kad bi kresnuo  devil:(

DarkoN

to kresnuo je dvosmisleno. dobro pazi sta pricas da te slovenka nebi  box . (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
kad nema bolje i ona je extra, dobro nas je zagrijala.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 10 February, 2010, 23:08:16
to kresnuo je dvosmisleno. dobro pazi sta pricas da te slovenka nebi  box . (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
kad nema bolje i ona je extra, dobro nas je zagrijala.

MarijaBB

Ljudi, nece ovo na dobro izaci. Smanjene cijene, pustaju se sestosjedi............

ideea:(

DarkoN

Quote from: MarijaBB on 10 February, 2010, 23:12:04
Ljudi, nece ovo na dobro izaci. Smanjene cijene, pustaju se sestosjedi............

ideea:(
marija pusti sad crne misli, sta ces da popijes sa nama da ovo malo proslavimo? samo se nadam da nije po onom kalendaru oc-a 1. april pa nas zajebavaju?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Ljudi, nece ovo na dobro izaci. Smanjene cijene, pustaju se sestosjedi............ ideea:(

Ma ko ga sljivi...kad bude bice, vise necu da se opterecujem..moram 2 ispita da polozim...ispolagao sam jedan pismeni imam jos usmeni u nedelju ...sutra jedan-crtanje crtanje crtanje...uf....
A ZATO SLEDECE NEDELJE >>>> VRH JAHORINE >> ROYAL >> JA, HARE, DARKON, DRUGAR I OSTALI KOJI ZELE DA SE PRIDRUZE TOTALNOJ LUDNICI I NARAVNO VIP  ;D !!!!!!

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 10 February, 2010, 23:16:03
Ljudi, nece ovo na dobro izaci. Smanjene cijene, pustaju se sestosjedi............ ideea:(

Ma ko ga sljivi...kad bude bice, vise necu da se opterecujem..moram 2 ispita da polozim...ispolagao sam jedan pismeni imam jos usmeni u nedelju ...sutra jedan-crtanje crtanje crtanje...uf....
A ZATO SLEDECE NEDELJE >>>> VRH JAHORINE >> ROYAL >> JA, HARE, DARKON, DRUGAR I OSTALI KOJI ZELE DA SE PRIDRUZE TOTALNOJ LUDNICI I NARAVNO VIP  ;D !!!!!!

Ne mogu svi, samo oni koji imaju uda da se napiju i onda se spuste dole jel tako.....to cemo odraditi pa makar se izgubili  :bravo::( zacarani dvori nas cekaju  (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

zivio dane i da to polozis, pa onda kak dodjes na jahu da ludujemo zajedno.

lola

ako ko vidi ovu ekipu nek mi javi........ ludzatobom:((

lola

ajde ¾ivili vi meni..........

MarijaBB

Ziviti se moze i pod aparatima. Ajd uzdravlje

DarkoN

to lola, ja cu odmah da uzmem duplu. zivjela!
a sto se tice ovih gologuzana ...... devil:( devil:( devil:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

heheheh, samo nek se toci...rezerva je TU

lola