• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 01 February, 2010, 00:06:51
kiflice pa grudvanje ala ce to dda bude dobro

KO POBEDI DOBIJA MARIJINE KIFLICEEEEEEEEEEEE!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

DarkoN

Quote from: Dane_BravO on 01 February, 2010, 00:25:23
Quote from: DarkoN on 01 February, 2010, 00:06:51
kiflice pa grudvanje ala ce to dda bude dobro

KO POBEDI DOBIJA MARIJINE KIFLICEEEEEEEEEEEE!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
a onaj ko izgubi dobija utjesnu nagradu. moze da gleda pobjednika kako jede i uziva u kiflicama, udisanje mirisa kiflica je gratis.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

OVO PIJEMO!!!!!  ;D ;D ;D

A OVIM GASIMO!!!!  ludzatobom:(( ludzatobom:((  :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

DarkoN

moze dane, ja cu odmah da gasim. zivjeli
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 01 February, 2010, 00:31:50
moze dane, ja cu odmah da gasim. zivjeli

ZIVELI LJUDI!!! BOZE SAMO DAJ ZDRAVLJA A OSTALO CEMO KUPITI KOD BRACE KINEZA!!!  ludzatobom:((

Big_DANE

VIDIS TI OVO MOJ DARKON!!!! BILI NA VIKEND NA JAHI I MRTVI!!! NEMA NIDJE NIKOG!!! JA TI I MARIJA...POVREMENO HARE SE UBACI....
STA DA TI KAZEM!!! MATORCI!!! :P :P :P :P

Big_DANE

AJDE DA ZALIJEMO SA JEDNIM TAMNIM TOCENIM!!!!

DarkoN

Quote from: Dane_BravO on 01 February, 2010, 00:36:03
VIDIS TI OVO MOJ DARKON!!!! BILI NA VIKEND NA JAHI I MRTVI!!! NEMA NIDJE NIKOG!!! JA TI I MARIJA...POVREMENO HARE SE UBACI....
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: Dane_BravO on 01 February, 2010, 00:36:31
AJDE DA ZALIJEMO SA JEDNIM TAMNIM TOCENIM!!!!

uh moze toceno taman jedno pred spavanje.

Big_DANE

I TO SA LIMUNOM!!! Ufff....EVO JOS JEDNO...pa se onda mozemo baciti u krevet! ZIVELI!!!!!!!!!!!!!!!!

DarkoN

zivjeli! popijem i odoh na spavanje sutra je novi rani dan.

Big_DANE

AJde ZIV BIO!!!! LAKU NOC!!!!

skiDeki

Quote from: Dane_BravO on 01 February, 2010, 00:36:03
Dobro jutro ;D Veruj mi da je tempo bio udarnicki, sinoc smo zaspali kao decica!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

MarijaBB

Jutro. Opio nas snijeg. Pije se caj sa limunom i medom. Dobar pocetak dana.