• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

DarkoN

ljudi kolko volim pivo najradje bi u njem plivo kao zlato sija hladno kao zmija organizmu svakom prija....
ja cu da popijem jos jedan tuborg. zivjeli!
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

malo li ti je 5 zvezdica  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

DarkoN

to mi je taman. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
castio sam ja danas ali nije niko skontao da je zbog toga. head evo i tebi jedan tuborg zato sto si prvi skontao. zivio. i ti ces uskoro da imas 5
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

ma mene cinovi ne interesuju  ;D
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

Big_DANE

OooOoO...DARKON - VIP RAJA!!!!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(  POSLUZITE SE!!!!

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ima da veceras ovdje zaginemo Darkon....za ovu 5 zvjezdicu si naebo nema ti izlaza iz royala dok se ne uplale zice :D  :bravo::(

Big_DANE

STA JE OVO NIDJE NIKOG U KAFANI!?!?!?!!???????????????

mijat

hare, jel mo¾e za mene i breru neka zvezdica preko veze, makar na godine  austin:(

DarkoN

jbg onda ce morati vip da uvede i sestu zvjezdicu  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

BOJAN-BG

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 10 February, 2010, 17:08:41
Quote from: harison on 10 February, 2010, 16:50:03
auuu bogate ponude pa nista labavo kod Darkona  :PP samo toci...najeo sam se mesa uhh sam bi mogao ovu gajbicu popiti iz dushka  Q:-)

Po tvojim proporcijama Hare ne bi se reklo da mozes puno pojes i popit :P :P  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
nemoj da si siguran aj sto moze da pojede nego sto moze i da p....

lola

alo ima li koga za pièence... hug:(

BOJAN-BG

za picence uvek spreman,a i da zalijemo ove ubrzane radove na sestosedu ogorjelica

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: mijat on 10 February, 2010, 21:50:35
hare, jel mo¾e za mene i breru neka zvezdica preko veze, makar na godine  austin:(

Moze nije frxs...ali bilo bi lijepo kada bi ti ulozio malo truda i tu zvjezdicu s mukom zasluzio...... :bravo::( :bravo::(
Tu smo mi samo ispod sanka  (:smijeh: moze jedna majstore brlja da nas ozivi  :bravo::(

DarkoN

hare mogla bi po jedna ona sa ogorjelice?