• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dobro jutro, evo mene malo poranio  moze vocni neki za pocetak  (tea) :P  (:smijeh: (:smijeh: danas ne idem na Jahorinu tu sam sa vama  3:(  (:smijeh: (:smijeh:  zenska   ideea:( (:smijeh: (:smijeh:

P.S.
Ne pitajte sto!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Pogrijesio SAMMMMMMMMM IPAK IDEM NA JAHORINUUUUUUUUU

Idem na Jahorinu i pogodite s kim :D s KUMOM (darkon) hahahahahaah  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: joj bit ce slika :P hhiiiiiiiiiiiiiiii ludnica  devil:( devil:( devil:( devil:( idite zavucite glavu u kancelariju i pratite nas preko live cam plesat cemo vam darkon i ja cam br.1 :P hahah  :bravo::( :bravo::(

MarijaBB

Kad u koliko sati, da vas gledam i snimam  >:D

snjezana

uh..jutros sam zakasnila na kavu.. a sad nigdje nikoga..

Hare i DarkoN u¾ivaju na Jahorini... a i Deki, ali nekako ja ne vjerujem da samo skijaju.. takva ekipa..mora da su u Royalu.. ;)

lola

Quote from: harison on 09 February, 2010, 01:27:00
:P ludnica hvala  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: joj sto Lola pazi na mladjeg brata eeee ste vidjeli  sleep:( ma navratit cemo pa kako bilo, jedan dan jednu kolonu nas forumasa spojiti i vozikati se od jednog do drugog hahaha to ce nam biti nekad u buduce FORUM TOUR koja bi to bila zajebancija  :bravo::(
javascript:void(0);

dobar dan ekipa!!!!!!!!

moran ja na bracu paziti hug:(
a taj FORUM TOUR je ludilo ideja!!!!!!!!!!!!!!! :bravo::( :bravo::(

nadam se da ti i kum i ostali u¾ivati, a mi narode patimo skupa!!!!!!!dajte koju sliju da se i mi malo proveselimo!!!!!!!!

ode ja raditi  3:(..pozz i vidimo se veèeras na pièencu

DarkoN

Quote from: snjezana on 09 February, 2010, 14:13:41
uh..jutros sam zakasnila na kavu.. a sad nigdje nikoga..

Hare i DarkoN u¾ivaju na Jahorini... a i Deki, ali nekako ja ne vjerujem da samo skijaju.. takva ekipa..mora da su u Royalu.. ;)
bila je mala promjena bili smo kod ace u kolibi  ;D ;D ;D
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Ko pusteni s lanca. Jel mezite, bar, dok pijete?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

eeeee da vidis sta je bilo  ::) ....cevapa i pica uhhhhh bilo nam zao sto propustamo lijep dan, ali ipak uz dobro drustvo se se dobro svrsi  :bravo::( danas umalo ne poginuh  (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nego hocel ko da natoci....jao Darkon nismo tuborg smlatili jebem mu gdje to da propustimo  ideea:(  3:(

MarijaBB

Quote from: harison on 09 February, 2010, 18:27:10
eeeee da vidis sta je bilo  ::) ....cevapa i pica uhhhhh bilo nam zao sto propustamo lijep dan, ali ipak uz dobro drustvo se se dobro svrsi  :bravo::( danas umalo ne poginuh  (:smijeh:

Neko te flasom gadjao?

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma neka cura koju je granzov zeznuo,bila nervozna  pa na koga ce se istresti ja bio najblizi pa udri sto jace  3:(  (:smijeh: (:smijeh: ces sta popiti Mare

MarijaBB

Quote from: harison on 09 February, 2010, 18:42:28
ma neka cura koju je granzov zeznuo,bila nervozna  pa na koga ce se istresti ja bio najblizi pa udri sto jace  3:(  (:smijeh: (:smijeh: ces sta popiti Mare

Nemas pravovremene informacije....
De malo ucestvuj i prati  >:(
Gladna sam, necu nista. Cekam momka da se ukaze prije nego sto lipsem....

DarkoN

jbg hare nije bio tuborg ali je bilo pivo. a cevapi mmmmmm. marija kada dolazis?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

:D pivo  (:smijeh: (:smijeh: al ona rakija djabali sto je bila uhhh otvorila mi apetit pravo, nesto izgleda mi kao razblazena slabo slabo....uh da mi je opet mijataove visnje ili dekijeve sljive (deki opet me prepravi ako grjesim) hehe ebga ne znam sta je ali je dobro  afrocool:(  (C) (C) (C) (C)

lola

A braco prodo si se danas za rakiju,obrlatila te ova dva,aaaaa......sad vino ne valja jeli??????????? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: