• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dane za tebe....pozovi u sobu pokazi joj koliko knjiga trebas nauciti i zadajte se zajedno citajte dok vam oci ne ostanu na listovima knjige  (:smijeh: (:smijeh:

@Lola
A Hvala LOLA  sleep:(
Pa trebala bi jedna boca ali nju bi cuvao za mart....jer cemo nas dvoje tad slaviti valentinovo i moj rodjendan :D ALL IN ONE :bravo::(

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Hvala seko :D mozda nas dvoje popijemo neko slovenacno na Jahorini, a poslije dodjemo kod tebe na to domace  :bravo::( nadam se da ces nas primiti :D  :-* hehe da se zajedno druzimo  (C) zivjeli  sleep:(

lola

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

:P ludnica hvala  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: joj sto Lola pazi na mladjeg brata eeee ste vidjeli  sleep:( ma navratit cemo pa kako bilo, jedan dan jednu kolonu nas forumasa spojiti i vozikati se od jednog do drugog hahaha to ce nam biti nekad u buduce FORUM TOUR koja bi to bila zajebancija  :bravo::(

brera

Dobro jutro svima. Kafa za sve, a onda nemojte visit u kafani, nego na skijanje. Danas æe biti SUPER. 8)

mijat

brera

Mo¾e prijatelju. Omladina da  sleep:( sleep:(, i onda u 12. dobro jutro. ;D (:smijeh: (:smijeh:

brera

Jesi bacio oko na kamere? Biæe danas fantazija. :bravo::( :bravo::(

mijat

brera

Nemoj prijatelju, jest da je te¾ko gledat onu divotu(pogotovo na poslu). Ali i ja sam imao par takvih dana.

DarkoN

dobro jutro, izgleda da je gore super dan. odoh da se spremam polako.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Dobar jutar!!! Kako ste!!? Evo kafica za sve a moze i rajikica!!! Uzdravlje!

MarijaBB

Big_DANE

IDem da klopam..bas ovo...:P