• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

BOJAN-BG

Quote from: DarkoN on 08 February, 2010, 23:38:48
ja cu da popijem jednu za laku noc. odoh da se odmorim ako sutra bude fino vrijeme idem na jahu. zivjeli.
idi spavaj sutra te ceka jahorina  ;) ;) ;)

Big_DANE

Quote from: harison on 08 February, 2010, 23:14:23
ma doci cemo mi zajedno :D.... nego vidim dane nam tu, a nista ne prica oko ISPITA kak prodje DANE  :bravo::(
EeEe...HVALA NA PITANJU!!!! SUPER JE PROSAO...URADIO SAM SKORO SVE!!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(
EVO KOKTELCIC...IZVINJAVAM SE CITAO SAM OSTALE POSTOVE...OKO OVOG SKIJALISTA KANIN U SLO...FINO FINO....

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a da to se trazi Dane...di je jos jedan za slovenku.....a si vidio sta slovenka radi svaka cast ona ce mene mjenajti kada ja ne budem mogao voditi info i postavljati slike  (:smijeh: fino izgleda ovaj KANIN

lola

Big_DANE

MOZDA OVAJ BUCKURIS!?!?!!?

Big_DANE

ZA TEBE I TVOJU SLOVENKU JEDAN PLAVI.....

lola

MarijaBB

Kazu sutra malo vise temperatura a u srijedu opet snijeg.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

pa Dane prava stvar za nas dvoje  :-* :-*  .....lola pa da si blize uzeo bi od tebe jednu bocu dobrog domaceg vina i na vrhu Jahorine u snijegu je sa njom popio  sleep:( uu kako bi to bilo zanimljivo  (l) (l) :bravo::( Marija pogrjesil si temu :S heheheh salim se , vidim u utorak SUNCE  (Y)

MarijaBB

Nisam promasila, ali sam mislila da castite za mustuluk jer ce opet snijeg. Kad ga nema onda castite za svaku najavu, a sad....

Big_DANE

Drago mi je da ti se svideo!!! :)  mmMmm...Kakva ideja..flasa vina i vrh jahorine...
De da napravimo neku temu za ovaj dana zaljubljenih...neke ideje!?!? I meni treba pomoc!?!?!

lola

lola

Big_DANE

NPR....NA OVOM SAJTU IMATE GOMILE IDEJA.... SAJT JE VRLO INTERESANTAN..IMA I KREATIVNI KUTAK..ITD.... ideea:(
PREGLEDAJTE..PREMDA CE VAM TREBATI DOSTA VREMENA...  ludzatobom:((

http://www.ljubavje.com/kreativni-kutak/1355-cokoladni-buket

MarijaBB

Ja se za valentinovo uvijek iznenadim, nekad ugodno a nekad nugodno  ;D

Bitno je da nije dosadno.