• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahhahhahaa.....Marija, Slo. je tako mala ali u njoj se nalazi nesto najljepse   :-*  (:smijeh: (:smijeh:

MarijaBB

Vec tri dana na vrh jezika mi je fazon, ali necu, kultura mi nedozvoljava.  :-X

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: MarijaBB on 08 February, 2010, 14:32:51

nije da neces, nego ne smijes hahahaha  ;)) pa hocemol mi nesto popiti  :bravo::(

DarkoN

nema me 1 sat a vi se raspricate kao da me nije bilo 4-5 sati.
marija ne mogu da vjerujem da su to uradili, fino svaki put naglase da je vikend za dvoje. boze kakvi su to smecari.
nego sipa li ovde iko pivo, rakiju ili nesto slicno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Ispravila sam situaciju.
Jesam rekla da za sve ima mehanizam.

Sipaj sipaj. Danas mi je dan otisao ubudale...... Necu u dva sata zaocinjati s pametni stvarima.

MarijaBB

Quote from: harison on 08 February, 2010, 14:35:10
Quote from: MarijaBB on 08 February, 2010, 14:32:51

nije da neces, nego ne smijes hahahaha  ;)) pa hocemol mi nesto popiti  :bravo::(

Necu hare... Recu ti na Jahorini. Valjda se neces naljutiti.  devil:(

DarkoN

bolje je za njega da se ne naljuti jer ko se ljuti ... i ja sam fin pa necu zavrsiti.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

DarkoN

jbte jos malo neces morati da ides na planinu, sve ces moci iz sobe da radis.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaahh OK Marija necu se ljutiti ...ali ne znam nece me pustiti slovenka....kada dolazis pa da te upoznam sa njom  :bravo::( :bravo::( ja popio hocel ko napunit ili moram sam  ::) ::)

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

e pa brera nek ti je onda SRETAN DAN KULTURE hahaha kod nas u BiH taj dan nece nikada svanuti  :bravo::( jesil raspalio kulturno rostilj i otvorio koje pivo  :bravo::(

Nisam bolje pivo pio od ovog brera ga poznaje to dobro  :P

ZIVJELI:

brera

DarkoN

hare kao da je rodjen u sloveniji. moze li i meni to jedno pivo?

MarijaBB

http://www.youtube.com/watch?v=sCDbc7d1KdI&NR=1

Skijanje se brzo uci, ko je blesav da ne sjedi kuci!

Za sve ostalo postoji SP2 (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: