• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

izgleda svi umorni..... ja sam se pravo umorio ono magla :O , pa zaletis se gdje god i kad sastavis negdje dobro sastavis :D ali sta je tu je nema kod mene cile mile...  >:( >:(

DarkoN

pije li se ovde ista? ja cu popiti jedan zuborg za pocetak. ko hoce nek samo upada, ne morate kucati a ni izuvati se vrata su svima otvorena.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

uu dobro je jer ja nisam oprao noge otkako sam izuo BUCE  puf:) pali bi svi u nesvjest... meni isto tuborg green onaj sto se prodaje kod ski lifta Ogorjelica 2   (:smijeh:

jesul otvorena i za moju slovenku :S  :bravo::( :bravo::(

DarkoN

naravno da jesu, samo ako ti dozvoli da pijes samnom. ne volim da pijem sam. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma dozvolila je ona meni to kada sam sa KUMOM :D haaahah daj konobarice po jos jedna nama a poslije cemo preci na nesto jace  :bravo::( :bravo::(

DarkoN

e onda je sve ok. zivio i da se vidimo na stazi ako bog da u utorak. posto sam vidio da bi moglo biti ok vrijeme.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

aha...mozda dodjem aliii nista ne obecavam... fino se provedi uslikaj koju slikicu i onda ludilo :D daj jos po jednu a od 22:00 krecemo na rakiju  (:smijeh:

mijat

HeAd

brate mijate ti si izgleda opterecen carapama  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaha...ali bas zaudaraju izbacit ce me slovenka iz kuce kad veceras dodjem  :DD :DD :DD :DD ma nego sta nego zapalit hahah nek gore kad i mi ovu vece gorimo ja ne pusim pa nemam upaljac imal ko posudit  (guz) (guz) (guz)

Big_DANE

OoOoooo VIP RAJA...dje ste!?!? Kako je!?!? Skija li se!?!? Hare bordas i po ovoj maglustini!?!?!!  ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

KO OCE TUBORG IMA I TOCENI IMA I IZ FLASICE...PA KO VOLI NEK IZVOLI...

Big_DANE

montecristo

Hare,evo upaljac,samo nemoj kucu zapaliti.Gorila bi ko lila.

BOJAN-BG

o dane da nam je ova jedna tocilica na jahorini gde bi nam kraj bio

DarkoN

sipaj dane ja cu ovaj jedan toceni ali naspi u onu kriglu od litar kao na oktobar festu