• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bojan NS

snjezana

Hej Dane.. Pa kako ti Mariju i mene nisi skuzio... A nas dvije same kavu pijemo i kukamo.... Joj, ja sam pocela i pivu piti, a vec 27 g uvjerena da mi ne pase... ;D, tek sada skuzila...plavusa

Big_DANE

snjezana

U Etnu je stvarno ok hrana.. Mi smo isto bili prosle godine..

MarijaBB

Jela sam neke pohovane snicle, pa sta mislite, neko pivce bil islo...?

snjezana

Pa meni bi islo, ja sam vec jedno popila, a jedno ko nijedno  ;D

Bojan NS

DarkoN

ljudi ja sam tek usao u kucu i prijalo bi mi jedno pivo. sreca pa nije bilo policije. popio sam litar kupinovog vina od vlasenice do sarajeva.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

EVO STIZE JEDNO PIVCEEEEEEEE!!!! ludzatobom:((

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 06 February, 2010, 19:48:35
ljudi ja sam tek usao u kucu i prijalo bi mi jedno pivo. sreca pa nije bilo policije. popio sam litar kupinovog vina od vlasenice do sarajeva.

OOOoo...jESI LOOOOOD!!!! Dobro je STIGAO SI U JEDNOM KOMADU!!  TO JE NAJBITNIJE!!! :P
ZIVELI!!!!

DarkoN

ma sta je litar vina. ali ce ovo pivce da mi legne kao budali samar. zivjeli
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

HeAd

samo da se prijavil da sam ziv...nakon onog sinoc u rojaly ...disem na skrge danas cjeli dan  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: MarijaBB on 05 February, 2010, 18:16:53
Opleo hare po meni kao da ja znam gdje je prekidac na sestoguzima........
Pa pitala, i sta sad. Vip mi dao odgovor. Ne treba njemu advokat. Ja zadovoljna odgovorom i sta sad.

Nema hare po kome pa po meni. Nek maltretira onu svoju slovenku. :'(

Marija ti ne diraj moju ljubav slovenku....nju nikad necu maltretirati jer je puno puno volim i ne zasluzuje to od mene ni bilo koga.....  :-* :-* :-* :-* :-*  i ti se nemoj mjesat u nas zivot OK ..... i nemoj da iko vise nesto lose kaze o mojoj slovenki imat ce oziljne probleme sa mnom  8)  >:(

Harison voli svoju slovenku..  :-*  :bravo::( :-* (:smijeh: (:smijeh:

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Danas kod ACE prava festa, pice i rostilj sve FREE kao i internet :D ACO je pravi domacin svaka mu cast...organizacija za 10, pice i hrana za duplu 10-tku  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Svaka cast ROSTILJDJIJI i KUHARU bez njih ovo nebi nista bilo ovako kako izgleda na slikama   :bravo::(

ACIN DUCAN :d

Samo kod ACE FREE i najbrzi internet BRAVO  :bravo::(