• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarijaBB

Ja bih kavu, ako moze  :-\

snjezana

Oh.. Skoro zaboravih.. Pozdrav cijeloj ekipi koja danas stize a JA, posebno Dekiju  hug:(... Uzivajte i za nas  :'(

snjezana

Quote from: MarijaBB on 06 February, 2010, 11:55:50
Ja bih kavu, ako moze  :-\
moze Mare, kako ne, za tebe i domacu kuham ako treba.. Jesam ja krivo skuzila ili si i ti trebala na Jahorinu danas??

MarijaBB

nisi krivo skuzila ali ovi iz Granzov apartmana se nisu javili vec cetri dana.
trebalo je da dodjemo kod njih, ali eto, neposlovnost.
Ako se danas ne jave, ima da im napravim takvu negativnu reklamu, a da, za ti sam vrlo sposobna,  >:D

A prica na ovom forumu, kad nekog pokopa, taj je pokopan. Usto smo se svi uvjerili

MarijaBB

Nema veze, ne znaju s kim se zezaju...

snjezana

Pa nazovi ti njih ili probaj preko Vip Jahorina, oni rade s njima pa ti sigurno mogu provjeriti u cemu je problem!

MarijaBB

Sve je to obavljeno.... Ali ingerencije su male, sto se VIP Jahorne tice.

Ma ocepicu ja Granzove samo tako, sad je stvar principa. Znaci, nece mi se oteti.

snjezana

Ha ha.. Bas sam ja jucer napisala... Znas koja je razlika izmedju zene koja ima PMS i terorista? S ovom prvom se ne pregovara...                    Nije to na tvoj racun...nego vidim da su te naljutili... Nemoj ti propustiti da odes, trazi drugi smjestaj pa se gore s njima "obracunaj "

MarijaBB

Imam ja na Jahorini vec mjestaj. Malo se uznedalo oko termina, obaveze, ali ja sam gore od 22.2. milion posto....

MarijaBB

Quote from: snjezana on 06 February, 2010, 12:23:36
Ha ha.. Bas sam ja jucer napisala... Znas koja je razlika izmedju zene koja ima PMS i terorista? S ovom prvom se ne pregovara...                    Nije to na tvoj racun...nego vidim da su te naljutili... Nemoj ti propustiti da odes, trazi drugi smjestaj pa se gore s njima "obracunaj "

Ja sam negdje spomenula VIP jahorinu koji jedini svoj glas dize a ostali sute, na sta me hari "ocepio" a eto vidis. Svi ostali kupe kajmak, i ne prljaju ruke.
Cuce se....

Big_DANE

LJudiiiiiiiiiiiiiiiiiii....dje ste!?!? Deki krenuo put Jahe...bOki? Darkon na biznis tripu...lola?!? Snjezana!?! Xiæ !?!? Mijate? Hare? VIP-e?!? MArija??A?
DOBROOOOOOOO...ONDA KAFICA PA KO ZELI NEK IZVOLI!!!!

Big_DANE

Joj ..nisam video nesto mi komp stucao..ne vidjoh ove postove od jutros!! :P
Pozzzz Mariji i Snjezi...

MarijaBB

Upravo skuhana i momak i ja pijemo.

Big_DANE

Ako ce ko da sljusti jednu!!!!

lola

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 06 February, 2010, 13:04:30
LJudiiiiiiiiiiiiiiiiiii....dje ste!?!? Deki krenuo put Jahe...bOki? Darkon na biznis tripu...lola?!? Snjezana!?! Xiæ !?!? Mijate? Hare? VIP-e?!? MArija??A?
DOBROOOOOOOO...ONDA KAFICA PA KO ZELI NEK IZVOLI!!!!

ALLLLOOOO DANNNNNNNNEEEEEEE EVO MEEEEEEEEEEE.......RADNO MI JUTRO DANAS,A GOREEEE PARTY NA JAHI...JOJJJJJJJJJ....
MO®E KAVA JEDNA............  puf:)