• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lola

Deki,èuj,istina,al ja san se veæ navikla pa na mene ne djeluje tako jako ko na tebe...mene ove rakije pucaju,to inaèe ne pijem... (:smijeh: (:smijeh:

poslat æu vam ja brzom dostavom baèvu za sutra... devil:(

skiDeki

Quote from: lola on 05 February, 2010, 20:45:50
Deki,èuj,istina,al ja san se veæ navikla pa na mene ne djeluje tako jako ko na tebe...mene ove rakije pucaju,to inaèe ne pijem... (:smijeh: (:smijeh:

poslat æu vam ja brzom dostavom baèvu za sutra... devil:(
To Lola, ima da se ugruvamo k'o nikad ludzatobom:((
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 05 February, 2010, 20:30:30
Lola, mislim da ti ne treba nista jace od tvog vina! Mene je ono najjace udarilo (drunk) (:smijeh:
deki pevas pesmu opilo me vino crveno i belo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

lola

DarkoN

a tek sad kada dodje pa kad proradi inspiracija na dvosjedu, a ako puste sestosjed njegos ce da bude mala maca za njega.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

hare disssssssssiiiiiiiiiii.......nije ti valjda slovenka i laptop oduzela???????????????

ajde na jedan "sokiæ" >:D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Stigo sam ljudi vjetar ovdje ubijaaaa...a ti nemoj moju slovenku da diras  3:( 3:( 3:( 3:( 3:(

DarkoN

mogli bi mi da popijemo po jednu (moze i vise) neka neko naspe nesto.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

lola

i jedno za dekija......... :P

DarkoN

ja cu da uzmene ovo prvo. zivjeli!

DarkoN

Quote from: harison on 05 February, 2010, 23:02:03
Stigo sam ljudi vjetar ovdje ubijaaaa...a ti nemoj moju slovenku da diras  3:( 3:( 3:( 3:( 3:(
kemina raja boji se hareta boji se belajaaaaa  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

Quote from: lola on 05 February, 2010, 23:14:57
i jedno za dekija......... :P
Ooo hvala ti Lola, taman ce mi trebati za miran san!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

lola

laku noæ ljudi......see you!!!!!!!!!!

snjezana

Quote from: harison on 05 February, 2010, 13:05:21
DOBRO JUTRO  :o  :P
Kume uci to.....da nas snjeza casti :D snjezo ne mozes KUMOVE razdvojiti vezani smo pupcanom vrpcom...ako nista od te mogucnosti onda ja castim pa koliko god da ste naucili......ZIVJELI

Ide ono sto snjeza voli crno vino:

gdje si Harae.. Dodji na cugu, ja castim jer je DarkoN sigurno naucio vise od NISTA...joj, poludit cu..