• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

VIP APRES Bar

Started by Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°), 29 January, 2010, 00:48:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahahaah.....osvojim nagradu najveci broj papuca  :bravo::( hocemo li sta popit mijate ideea:(

brera

brera

skiDeki

Au, ovde se izgleda zajuvalo, polako, ajte da popijemo nesto svi zajedno, pa nije Hare papucar  (:smijeh:

Ja castim ::)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

brera

skiDeki

Za mog velikog prijatelja Breru i mene pice, ako neko jos zeli nek izvoli, ima za sve!

lola

skiDeki

Lola, gorki je najbolji, samo je gadno kad se pretera!! Ali mi cemo polako, naravno!

lola

normalno deki,kao i uvijek.. (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dobit cu od Darkona papuce za vjencanje  (:smijeh: , pa ako prodju na prvoj aukciji dobro ce biti  :bravo::(

Mijate, nemoj mi zezat breru..... 3:( moze jedan gorki pa da idem kod zene

DarkoN

evo i mene, danas sam citav dan po jahorini trazio hareta ali ga nigdje nije bilo cak ni na njegovoj najomiljenijoj stazi ogorjelici. i ja bih nesto da popijem?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

mijat

brera

skiDeki

Al su se svi navukli na gorki list, al sta ces kad je dobar. Brera, proizvodi se u subotici mislim da se firma zove "SUBOTICANKA" Mijat je mislim tamo blizu, pa bi mogao da nam nabavi po Fabrickoj ceni (C) (C)