• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Slike clanova foruma

Started by DarkoN, 23 January, 2010, 16:34:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

01xxx01

hm hm, dekiiiiiiii............. zavrsices osim brerinog i na mom spisku  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

E sad sam gotov, razmisljam da otkazem dolazak :'(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

01xxx01

leone

01xxx01

a dje je slika? c c c c c........  ;)

leone

01xxx01

Mijate, pomozi coeku!  ;)

leone

leone

evo na kominu,ja moje najmlaðe dite 3-je),i bevanda

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ooo fino fino...  ole ¾ivjeli  regge

Nichifor

Quote from: skiDeki on 24 January, 2011, 20:32:53
nenene, kod nas se kaze 'stara koka- dobra supa'

Sanja jos jednom izvini nesprdam se sa tvoji godinama, samo malo sale!
deki ima i nastavak. ka¾e se i malen slon, malena surla (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: DarkoN on 24 January, 2011, 23:27:12
Quote from: 01xxx01 on 24 January, 2011, 20:54:08
joooooooj, ove sarajevske skole  :P (:smijeh: hug:( najbolja u ex-yu, sto jes'-jes'!
samo da ne pretjeramo, ha ha ha!  police:(
mene ionako nikad niko nije vidio osim tebe jbt! do juce sam bila incognito!  Q:-)
ti si imala priliku da vidis mene i hareta prosle sezone. valjda cemo se vidjeti ove sezone gore.

a, sto slaga nabrzinu - pa nisam vas vidjela  ??? tebe samo na onim pozerskim slikama - ampak levo, ampak desno, tj desnu nogu u vis itd  hug:(

DarkoN

izgleda da si zaboravila da si prosla pored nas na ogorjelici i da si skontala hareta po jakni i da sam ja bio pored njega. i pored svega toga nisi stala da nam se javis  devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...