• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

APRES SKI na Jahorinski nacin - JANJE, RAKIJA i DRUZENJE

Started by vip-jahorina, 20 January, 2010, 22:54:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Quote from: BOJAN-BG on 22 January, 2010, 19:17:27
Quote from: skiDeki on 22 January, 2010, 18:41:06
Quote from: harison on 22 January, 2010, 18:35:56
nista samo pomazem koliko toliko....da ne odete u drugu kucu i kazete GDJE JANJE hahahha  3:(
Zamisli tog blama, a oni nas gledaju kao da smo sa marsa pali?? (:smijeh:
sa sve rakijom i pivom u rukama
(:smijeh: (:smijeh: I jos nam kazu- dobro dosli prijatelji nasi!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

to bi jos i bilo dobro a ako je kakav domacin mrzovoljan pa nasloni dvocjevku na ogradu od balkona  :o :o :o :o
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

01xxx01

Quote from: darkon on 22 January, 2010, 10:03:46
Quote from: 01xxx01 on 22 January, 2010, 02:26:11
Quote from: darkon on 21 January, 2010, 21:44:13
Quote from: 01xxx01 on 21 January, 2010, 20:35:54
Quote from: darkon on 21 January, 2010, 19:00:28
JA SAM UVEK SPREMAN ZA DRUGARICE  (:smijeh:
sta ti je zenski lobi. cisto sumnjam da ce se neko od prisutnih muskaraca na to naljutiti, a i ako ima neki koji ce da se ljuti zaboli me za takve.

pa nas je manje i onda nam se - logicno - vise tolerise  :-X  >:D :-X >:D :-X
hm, uvijek li imate neki odgovor.  devil:( devil:( devil:( devil:(

darkon, kakvi su to stereotipi?!?! nije tacno da uvijek ima neki odgovor, he he he he he  :X

DarkoN

Quote from: 01xxx01 on 23 January, 2010, 02:53:32
darkon, kakvi su to stereotipi?!?! nije tacno da uvijek ima neki odgovor, he he he he he  :X
nisu stereotipi, vasa uvijek mora biti zadnja osim u jednom slucaju, kada od sagovornika cujete "da draga". (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

lola

Quote from: DarkoN on 23 January, 2010, 10:04:15
Quote from: 01xxx01 on 23 January, 2010, 02:53:32
nisu stereotipi, vasa uvijek mora biti zadnja osim u jednom slucaju, kada od sagovornika cujete "da draga". (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

evo lola je klasican primjer, da nisam na kraju dodao ovo da draga sigurno bi nesto napisala ovako se samo nasmijala. devil:( devil:( devil:(

01xxx01

Quote from: DarkoN on 23 January, 2010, 15:03:19
evo lola je klasican primjer, da nisam na kraju dodao ovo da draga sigurno bi nesto napisala ovako se samo nasmijala. devil:( devil:( devil:(

he he he, moram i ja da se  ;) ;D :P hug:( (:smijeh:

lola

Quote from: DarkoN on 23 January, 2010, 15:03:19

vidim ja da si ti upuæen zato se samo dobro nasmijah... (:smijeh: (:smijeh:

vip-jahorina

svi koji zele smjestaj, molim vas da nam se obratite. U Hotelu Pahuljica je polupansion (nocenje, dorucak, vecera) 25,- eura

Mada mislim da smo uglavnom sve forumase smjestili, odnosno su vec smjesteni, ali na meni je da ponudim ....

01xxx01

Quote from: harison on 22 January, 2010, 18:35:56
nista samo pomazem koliko toliko....da ne odete u drugu kucu i kazete GDJE JANJE hahahha  3:(

ej, sto tebi pise "gost" - ja navikla da si ti DOMACIN!
>:D

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Dragi nasi clanovi foruma, gosti i ljubitelji planine Jahorine, oraganizuje se sutra APRES VIP PARTY tako da ste svi pozvani potrebno je samo ponjeti dobro raspolozenje UZIVANJE  :bravo::(
Slijedi par fotki sa pripreme za sutrasnji VIP PARTY  ludzatobom:(( :

BOJAN-BG

svaka cast spremamo se polako za jutarnji polazak stizemo

skiDeki

...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)