• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 6.dio

Started by vip-jahorina, 15 January, 2010, 09:49:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

amer

Da li se moze na skijama iz Bistrice i nazad do hotela isto, ili mora malo i peske i ako mora koliko???   ???

Isto pitanje i za Rajsku dolinu? Pretpostavljam da moze... 

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

amer

Ljudi, definitivno krecemo nocas na JA!! Skroz iznenada!!  ludzatobom:((  Sutra ujutro smo na stazi!!!
Da mi je neko jutros rekao da cu vikend provesti na Jahorini ne bih mu verovao! Za sve je kriv ovaj sneg-cim padne ja poludim, ne mogu ni da sedim ni da lezim, a kamoli da radim!!  ludzatobom:((
Gde se okuplja raja sa foruma inace? Imam neku sljivu staru 4 godine pa da podelim sa vama...

Pozzz svima!

Big_DANE

Quote from: amer on 22 January, 2010, 16:21:08
Ljudi, definitivno krecemo nocas na JA!! Skroz iznenada!!  ludzatobom:((  Sutra ujutro smo na stazi!!!
Da mi je neko jutros rekao da cu vikend provesti na Jahorini ne bih mu verovao! Za sve je kriv ovaj sneg-cim padne ja poludim, ne mogu ni da sedim ni da lezim, a kamoli da radim!!  ludzatobom:((
Gde se okuplja raja sa foruma inace? Imam neku sljivu staru 4 godine pa da podelim sa vama...
Pozzz svima!

Pogledajte sta se desava sa ljudima cim padne sneg... hehehehe...SKROZ POBENAVE (POZITIVNO NARAVNO) !!!   ludzatobom:((  (:smijeh:  :bravo::( :bravo::(

JEDVA CEKAM SLEDECI VIKEND!!!!!!!  ludzatobom:((  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( 
POZDRAV SVIMA KOJI DOLAZE I ONIM KOJI SU GORE!!!!  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Big_DANE

DarkoN

dane ograda tu stoji od kako su poceli da rade, samo je mozda nisi primjetio. na kameri jedan sa desne strane dali je ono vip golf ili se meni cini?
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Golf jeste, a da li je Vip, ne mogu da vidim, i meni se cini...
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

na jahorini pada i dalje, joj samo kad pomislim kakvo ce ludilo od staza da bude.

skiDeki

Sta je sa ratracima kad jos nisu izasli, verovatno cekaju da sneg stane ideea:(

grudva

treba reci vlasniku bijelog golf 2 sa kamere 1 da ne cisti auto, to mi je najbolji orijentir koliko je palo novog snijega  ;D

skiDeki

Quote from: grudva on 22 January, 2010, 17:55:56
treba reci vlasniku bijelog golf 2 sa kamere 1 da ne cisti auto, to mi je najbolji orijentir koliko je palo novog snijega  ;D
Ha ha, treba mu poslati pare za taxi ako mora negde otici, samo da golfa ne dira!

DarkoN

kada je sad na najavljenih 8-9 cm snijega palo preko 40 cm zamislite koliko bi ga palo da je ostala ona prognoza od 26 cm  :o :o :o

skiDeki

Pa jedno dva metra ;D Vip je vec rekao da ta centimetraza nije bas merodavna, bitno je da pise da ce padati, a koliko to samo bog zna!

DarkoN

ma samo neka on pada i drago mi je sto uvijek padne vise nego sto je najavljeno.