• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kamperom na Jahorinu

Started by gyani, 06 January, 2010, 20:55:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

gyani

Big_DANE

mijat

mo¾e, pored onog crvenog auta na poljicama, èini mi se da je i on kamper  austin:(

Big_DANE

Quote from: mijat on 06 January, 2010, 21:09:08
mo¾e, pored onog crvenog auta na poljicama, èini mi se da je i on kamper  austin:(
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

gyani

Big_DANE

gyani

Imam namjeru kupiti kamper za ljeto pa me èisto zanima moguènost da ga iskoristim za Jahorinu slijedeæe sezone. Havala na ozbiljnim i neozbiljnim sugestijama.

aco70

gyani

Hvala aco7 na odgovoru. I mislio sam da je tako pa cu ipak po starom na Jahu, u privatni. Svidja mi se i ideja za ljeto pa cu to iskoristiti kada idem na more da vidim Jahorinu ljeti. I ispravak... Ja sam vec bio kamper, imao sam kamp kucicu i kampovao sam.

skiDeki

Takodje planiram kupiti kamp kucicu, ali iskljucivo za leto :)
Mislim da nije pogodno kamperom na zimovanje, prvo sto nema uredjeno mesto za to, zbog hladnoce, a ski oprema, odela itd zauzimaju mnogo prostora.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 09 January, 2010, 12:37:05
Takodje planiram kupiti kamp kucicu, ali iskljucivo za leto :)
Mislim da nije pogodno kamperom na zimovanje, prvo sto nema uredjeno mesto za to, zbog hladnoce, a ski oprema, odela itd zauzimaju mnogo prostora.
A JOOOOOOOJ DA IMAM KAMP KUCICU...BILA BI LUDNICA!!! BILO BI MESTA ZA SVE :D :D :D :D

vip-jahorina

Danas pored mene prodjose neki kamperi iz LO, prije nego sto je zasuo snijeg i pocese minusi.
Hehe, naravno pade i prvi komentar: jarane i g**** ce im se smrznuti, jedino ako permant ne pi*aju  afrocool:(

aco70

skiDeki

Evo jednog kampera na poljicama 8)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

BOJAN-BG

ala si ga ulovio deki svaka cast