• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 5.dio

Started by vip-jahorina, 04 January, 2010, 21:09:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

HeAd

Dosao sam do zakljucka:
od kada se izmislio internet i ove precizne meteo stranice kaze ti u centimetar kad ce i koliko ce biti snijega....tako i nestade snijega...ukinumo internet i vratimo snijeg i padavine na Jahorinu (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

otrov

kako nema pa bihac je zavejan snijegom .. sutra u 3 kad se probudim tucha kod mosta u bihacu  :)
ja cu da pratim sve kad niko nema da kaze pravo stanje .. npr evo trenutno pada jak snijeg/kisa
sve se radi da se dovedu ljudi na forum kako bi se pricalo nekim firmama mi imamo toliko posjetilaca pa da ubace reklame, a ja ovdje pokusavam da saznam ono za sta je ovaj forum zaduzen i nista nego se klincu daje moderatror i usput taj isti moderator je cinican i pokusava da se nasali na moje znanje engleskog ...
katastrofa ..
a da pricamo malo o rakiji ???
mozda da sutra cijene ski karata budu isto 10% manje niz blato .. ko zna mozda ce to privuci turiste isto
heh ovo me podsjeca na ljetovanje u crnoj gori
Danilo nadji neku pa se valjaj :)
share it with friend or two

harison

mijate vic je odlican :D hhh joj

A sto se tice snijega, neka ga jos ove godine , da ako bog da nekako more dodje do Jahorine pa da imamo skijanje i bordanje bez imalo muke i brige hocel biti ili ne...ako vec pricaju o tolikom zagrijavanju onda bolje da nisu pravili sestosjede nego molove...vjetra na jahorini ima dosta :O tako da nam netrebaju gliseri

P.S.
Ako te zanima vrijeme na jahorini u ovom trenutku http://www.jahorina.org/files/web-cam.php tu ti je , jer se nema sta pricat nije nikome stalo da mu izvjestavam o blatu i krompiranju, kada bude zanimljivih informacija to ODMAH javljamo.... dok je ovako dovoljno je samo gledati, a ne jos vise stajat na muku ljudima koji imaju rezervaciju i koji su trenutno gore  :'( :'( :'(  IDEMO U OFF, vracamo se temi.... ako nemate sta pametno reci o stanju onda se strpite i cekajte dok neko nesto ne javi  ideea:(

HeAd

accuweather ako ne laze 12-13.01 bi moglo biti nekih padavina....do tada taraba
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MarijaBB

Upravo gledam dnevnik RTL Hrvatska.
Vijest vrijeme:
Snijeg zabijelio Hrvatsku, pormet otezan...........................

Je... ga sad. :-X

I gledam uivo sa Markova trga, pada snijeg. U BL kisurina.

skiDeki

Ne znam cemu ovolika napetost na forumu, pa niko nije kriv sto je vreme lose.
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Ma opusteno....bicu GENTLMEN kao sto Mijat kaze :D  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
A sto kaze Head TARABA do 10-12.01.!!!!!!  3:( 3:( 3:(
NADAMO SE DA NECE OVAKVO VREME BITI CESTO!!! PADNE SNEG, PA JUGO, PADNE SNEG PA JUGO...GRrrrrrrr  3:( 3:(

harison

Eto mene sutra na Jahorinu, pa sta god bude radilo makar cu se jednom spustiti ;) vidimo se drugovi i drugarice  ludzatobom:((  s:nij) s:nij) s:nij)

Big_DANE

LJUDI PA PADA NESTO NA JAHI!?? BOJAN-KR JE TRENUTNO NA JAHI!?? JEL PADA!? KOLIKO VIDIM POKRIO SNEG
ONO STO SU RATRACI IZGREBALI I STO SE OTOPILO NA OGORJELICI!!!! A I KAMERA NA RAJSKOJ JE ZATRPANA!?

Trenutno u NS kisa pada ko blesava  3:( 3:(

Big_DANE

Quote from: harison on 05 January, 2010, 18:51:14
Eto mene sutra na Jahorinu, pa sta god bude radilo makar cu se jednom spustiti ;) vidimo se drugovi i drugarice  ludzatobom:((  s:nij) s:nij) s:nij)

E bole tebe brige :P Ti mozes kad oces skoknuti i sputit se!!! :D :D

p.s. Sta bi sa sezonskom!? Jel stigla!?

harison

Pa nebi ja ni isao da nije stigla  ;D  hahhahaa direktno sa Jahorine VIP javlja da snijeg sa susnjezicom pada kao lud, tj ono MUSKI  ludzatobom:(( sto znaci ako nastavi padati ili se promjeni u neka doba u cisti snijeg, moze biti pravo dobrog skijanja i BORDANJA bit ce slike info i mini text jedno 3 lista foruma :P hahaha

GaLLa

jooj slike su strava,jos da samo padne nekih pola metra..... :D
valjda ce odbote poceti,u nedelju hocu na stazu.... z:s) z:s) z:s)

Big_DANE

Quote from: harison on 05 January, 2010, 19:14:03
Pa nebi ja ni isao da nije stigla  ;D  hahhahaa direktno sa Jahorine VIP javlja da snijeg sa susnjezicom pada kao lud, tj ono MUSKI  ludzatobom:(( sto znaci ako nastavi padati ili se promjeni u neka doba u cisti snijeg, moze biti pravo dobrog skijanja i BORDANJA bit ce slike info i mini text jedno 3 lista foruma :P hahaha

Quote from: GaLLa on 05 January, 2010, 19:23:18
jooj slike su strava,jos da samo padne nekih pola metra..... :D
valjda ce odbote poceti,u nedelju hocu na stazu.... z:s) z:s) z:s)

SVI KOLEKTIVNO TARLAHAMO VECERAS A PONEKI I JODLUJU DA NAPADA KOJIH 20cm VECERAS!! :D :D :D

thief

po kameri 3 bi se reklo da je kisa gore...

u Sarajevu je prolom oblaka kisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... >:( >:( >:(

Speed