• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 4.dio

Started by vip-jahorina, 22 December, 2009, 20:26:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bojan NS

harison

vidis na kameri br.2 ogorjelica, kuda je prosao ratrak sinoc vidi sta je ostalo  3:(  e sad da zapada onih 60-70 cm prhkog snijega bilo bi idealno  ideea:(

Bojan NS

Vidim da je bilo zemljanih radova, pa ipak dolazi prolece, treba uzorati!

harison

Heheheh, propade meni sezonska, DAJ SNIJEGA BOZEEEE  :'( :'( :'( Jahorinski-Radio OVDJE

DarkoN

nisi jedini hare  >:( >:(,  s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij)
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

harison

ako ne bude pravih padavina, sredinom januara ja cu zatrazit povrat novca!!!  >:( >:( >:( Jahorinski-Radio OVDJE

DarkoN

prosle godnie do ovog datuma sam vec imao 6-7 dana skijanja, a ove godine  :o :o :o
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

harison

Ma da ima snijega kako bi trebalo u ovo doba, gore bi visio po cijeli dan, sve pahulja po pahulja pada , nece bas da padne pa da uzivamo u zimi ako se vec zove ZIMA odo tarlahat mozda nesto krupnije i zapada puf:) Jahorinski-Radio OVDJE

P.S.
mozda nece da pada jer ovi gosti na forumu nece da se registruju, ajmo registracija 2 min. i padat ce nam snijeg

P.P.S
Na Jahorini pravo pozitivna atmosfera, drago mi je sto snijeg nije razocarao ove sto su dosli u Januaru poznatom po mnogo snijega  sleep:(

md

"Pivom protiv trbu¹njaka!!!"
"Sportom protiv droge - Biciklom u Amsterdam!!!"

amer

skiDeki

Zdravo narode :) Dan predivan, samo da je palo nesto vise snega bilo bi fantasticno s:nij)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

thegrke

Moze li se skijat, Deki? Mnogo zemlje se vidi na kameri 3 na poljicama. Cini mi se da vecina ide pored termaga?

Big_DANE

Quote from: harison on 04 January, 2010, 09:11:56
Dobro jutro, iz toplog kreveta!!! i dok jos spavam ja sam na forumu, zatvorenih ociju citam komentare i odgovaram na njih !!!
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Quote from: harison on 04 January, 2010, 09:38:14
Danas dan za skijanje samo da glavu izgubis :D od smrti te djeli 2cm snijega  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Moze moze se skijati al naravno uz oprez!!!  Koliko vidim na kamerama...radi lift ZELJO I dvosed POLJICE...!!!  :bravo::( :bravo::(