• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Akcija "manje cjene za skijase sa regije"

Started by braco, 20 December, 2009, 14:24:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

raca

Ima nacina za sve. Vec sam pisao ovde, kad se hoce moze se sve. Skijalista imaju max popunjenost kad su guzve i sl, 10-15 dana u godini, tad bih razumio da nema nikakvih povlastica, dolaze turisti koji najvise novca ostavljaju, ostatak godine ima prostora kad se vrte zicare prazne ili se ne vrte nikako zato sto nema skijasa. Mozemo pisati o tome koliko hocemo, prosto ne vrijedi :).

Koliko su dobri ljudi u tom kraju toliko je losa "elita" koja vlada tim krajevima. Obzirom na ostatak situacije, da ne pretjerujem u kritikama, taj ski centar dobro radi. Kad bih sirio pricu usli bi u domen politike ali mi se cini da se neko svojski trudi da ti krajevi ostanu nerazvijeni.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

3d

:bravo::( :bravo::( Vratite nam taèkice  :bravo::( :bravo::(

priglavak

kakve su sanse da se odrastao covijek slepa na djeciji pas  :-[

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Probaj ;) nije frka probaj ali ne vjerujem da ce ti ista reci, jedino ako ti karta zablokira pa ti onaj iz Secutitya pogleda  puf:)

priglavak

i ja sam nesto razmisljao, ne vidim drugog nacina da me uhvate, steta sad da uzimam nov sedmodnevni kad vec imam ovaj djeciji neiskoristen

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

samo naprijed ;) ak ti kaze ne mozes ovdje vise...samo kazes da jjos jednu zicu i odes na ogorjelicu :D i tako malo saras liftove...ne valja samo na jednom biti

DarkoN

mislim da neces imati problema. samo idi uvijek na onaj dalji lejzer od ovih  police:( .
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

priglavak

;D hvala na podrsci, da se i mi malo tanjeg dzepa malo provozamop po Jahi

limeni

DarkoN

jedino sto ovi mogu da vrate su cijene sa pocetka prosle sezone. >:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

raca

Vratice se oni jednom odakle su i dosli, vrijeme radi za nas ;)

1984

DarkoN

gospodin koroman je upravo bio gost na tv osm sa pala. rekao je da nema govora o snizenju cijena za skijase iz istocnog sarajeva jer je to krivicno djelo. jos je rekao da poskusavaju sa osnovnim skolama da naprave neki dogovor, i onda je dodao da djeca nemaju potrebu za sezonskim ski pass-om jer nema potrebe da skijaju sijelu sezonu. ovo je doslovno ovako izjavio. meni je potpuno nevjerovatno da direktor oc-a daje ovakve izjave.  3:( 3:( 3:(

raca

lol, krivicno djelo! Kad vidim ovakve primjere tumacenja i postovanja zakona i pravde, odmah mogu mirno da spavam! Ccc... krivicno djelo, o Boze...

Da me ne bi neko pogresno razumio sto se ja ukljucujem u ovu temu, ja ne bih spadao u povlastenu grupu, samo mi je prosto nevjerovatno i bezveze da ljudi iz okoline ne mogu imati neke povlastice. Kao sto vec bar 5 puta napisah, postoje dani kada su staze prepune snijega i kada se zice vrte prazne, na stranu ljudskost i razvoj kulture alpskog skijanja u tom kraju, mislim da je bi i cista racunica opravdala te povlasitice.

minjon81