• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

SKI restoran DEKI

Started by harison, 17 December, 2009, 20:12:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Bio sam na Fruskacu malo danas i slikao sam bas je dobro! Ne znam da li je dane isao da borda po celcu 8)
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Big_DANE

Jelenko je meni gotivniji...JELEN JE JELEN!!!! Ali moze i ovaj zlacani LAV....udara ko lud...i leci sve temperature  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

snjezana

uh..pivo na ovoj hladnoæi....brrr :o

Ja bih èaj..s rumom...smrzla sam se... :)

Big_DANE

JOooojjj slika......moram gajbu stuci jer nisam isao gore...isao bih samo ja...ostali (oprema stala kuci) nemaju opremu... :(
A i Deki ne znam gde ima malo duza padina....da se ne gnjavim sa 100m .....i da se cimam autom po ovom snegu...jesu li ocistili gore?!?

Big_DANE

PRIJE                                                                                       POSLIJE

skiDeki

Dane, moze se naci uvek neko brdo 200-400m to nije problem, ovo gde sam ja bio ti je daleko, ovamo prema letenci kad ides od beocina ima dobrih  padina! Sto se tice puta ocisceno je ali nije bacana svuda so, ali mozes bez problema ici, cak i sa losijim gumama!

skiDeki

Quote from: snjezana on 20 December, 2009, 13:45:47
uh..pivo na ovoj hladnoæi....brrr :o

Ja bih èaj..s rumom...smrzla sam se... :)
Caj se kuva, limun, med??

snjezana

samo med..i neki alkohol unutra... ;)

Big_DANE

Quote from: skiDeki on 20 December, 2009, 13:59:55
Dane, moze se naci uvek neko brdo 200-400m to nije problem, ovo gde sam ja bio ti je daleko, ovamo prema letenci kad ides od beocina ima dobrih  padina! Sto se tice puta ocisceno je ali nije bacana svuda so, ali mozes bez problema ici, cak i sa losijim gumama!
E da drug mi je objasnjavao za to kad se ide prema lepenki...tj,  kod beocina negde...kaze ima padina dugaaa oko 1km...bukvalno sidjes do buske stanice....al ne mogu da pokapiram dje...
sad je i kasno...sutra pon...obaveze...faks... :( :(  Mozda sledeci vikend..

skiDeki

Na tu sam padinu i ja mislio, ako odlucis, javi se pa cu ti objasniti, prosto je!

skiDeki

Nemam kes, evo zlatni lanac, konobaru donesi sampanjac (:smijeh: (:smijeh: Hare, Hare :bravo::(

harison

skiDeki

Hahahaha ala su se ponapijali k'o zivotinje, svaka cast, moramo te vocke ubaciti u menu pa ko ne pije nek jede voce (:smijeh:

skiDeki

Hare ova gusenica na slici jel to ona sto se napila :P