• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 3.dio

Started by vip-jahorina, 10 December, 2009, 23:46:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

harison

Hahaha, head nije problem samo nemoj da ti ravnas staze prije nas ... jer se ne zna na sta ce to izgledati  :P  3:(

nixid

ljudi ja sam se sav najezio i jedva cekam faking subotu :)

skiDeki

Ti ces uskoro gore, a ja tek za 1,5 mesec :'(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

nixid

Quote from: skiDeki on 15 December, 2009, 16:23:47
Ti ces uskoro gore, a ja tek za 1,5 mesec :'(

jbga ako te sta tjesi dobijat ces izvjestaj :)

skiDeki

Naravno, a mozda isko[pam neki vikend posle nove godine :)

vip-jahorina

evo me drustvo, malo sam zvjerko vani, pa sam sad dosao na pale nazad.
Ovdje laganice propaduje, cim stignem idem na brdo .... da vidim sta je i kako je.

skiDeki

loop

imam osjecaj da ce ga sutra bit metar  :D ekipa se sprema za kupres, ima ga 60ak cm, topovi rade tutaforca  :bravo::( :bravo::( 
allways stand sideways!

MOKE

Koji ce liftovi raditi sad za vikend???

marko0806

ajde vipe idi vidi pa nam jav,i obavezno uzmi metar da izmjeris kkoliko ima s:nij) i nagovori ljude da pracu isto otvore do 26 ako budu i male mogucnosti :bravo::(
svi ukucani se deru na mene da visim po cjele dane na forumu, 18 sati na dan sam na forumu.

BOJAN-BG

SAD CE INFORMACIJE IZ PRVE RUKE KRENUO JE VIP U OBILAZAK  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

harison

I dalje snijeg pada na Jahorini.....  :bravo::( :bravo::( :bravo::(  samo da subota bude radna...da se malo izvozam poludit cu :D

marko0806

hare si izmjeri kolikol ima cenata jel dosta s:nij)                                                                                                                                                       za prace ludzatobom:((

harison

Joj to sam zaboravio odo opet natrag  ??? ahhahahahha....salim se ne zna se jos dok snijeg ne prestane onda ce se objaviti kolicina snjeznog pokrivaca i bit ce postavljeno na Jahorina Ski info http://www.jahorina.org/vrijeme.php

HeAd

hare za sta te taj vip placa (:smijeh:
izvadi prangiju i idi mjeri visinu snijega (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4