• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

brera

Quote from: DarkoN on 25 January, 2011, 17:43:47
sto se tice rentala i servisa, toga na jahorini ima stvarno mnogo. na poljicama nekoliko ista je situacija i na ogorjelici. uglavnom nema sanse kada gore dodjes da odmah ne nadjes jedan. ako nam kazes gdje cete biti smjesteni mozemo ti predloziti nesto konkretno,
Na JA. (:smijeh: (:smijeh: Ivke, nemoj mu reæi, uvuèièe se ti u krevet, ni ratrakom ga neæete izvuæ. Èuvaj curu. (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

mamula

Gdje u Sarajevu mogu da se kupe rekreativne cipele za skijanje, neka normalna cijena? hvala

DarkoN

u brezi ima taj lik koji ima stvarno povoljne cijene. ako si zainteresovan poslacu ti broj na pp.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mamula

Ne znam pase li mi velicina ovih darkonovih?! Moze i taj broj lika iz Breze ako nije problem. ::)

Ivke

looka

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarioV

Quote from: DarkoN on 26 January, 2011, 12:36:45
u brezi ima taj lik koji ima stvarno povoljne cijene. ako si zainteresovan poslacu ti broj na pp.
Darko, ima nas jos zainteresiranih za broj lika iz Breze. Ima li sanse da se dobije?

MarioV

Quote from: MarioV on 01 February, 2011, 15:07:55
Quote from: DarkoN on 26 January, 2011, 12:36:45
Darko, ima nas jos zainteresiranih za broj lika iz Breze. Ima li sanse da se dobije?
Darko, jos jednom hvala. A za forumase koji mogu biti interesenti informacija da ovi iz Breze ocekuju kamion sa robom koji bi navodno trebao stici oko cetvrtka - petka.

Big_DANE

E LJUDI U INTERSPORTU U MERKATORU ( NOVI SAD ) POPUST NA SVI ZIMSKI ROBU 20%!!! ludzatobom:(( ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

LJUDU KUPUJU KO BLESAVI!!! IMA SOLIDNIH CVIKA...I SKIJA, PANTALONA FINIH I VIDEO SAM JEDNU JAKNU UFFF...AL DZABA KAD NEMAM NOVACA! 3:(

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 01 February, 2011, 17:57:20
E LJUDI U INTERSPORTU U MERKATORU ( NOVI SAD ) POPUST NA SVI ZIMSKI ROBU 20%!!! ludzatobom:(( ludzatobom:(( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

LJUDU KUPUJU KO BLESAVI!!! IMA SOLIDNIH CVIKA...I SKIJA, PANTALONA FINIH I VIDEO SAM JEDNU JAKNU UFFF...AL DZABA KAD NEMAM NOVACA! 3:(

E EBEM TI FAKULTET DANE  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Nichifor

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 01 February, 2011, 17:57:20

super Dane , kupi mi je jedne cvike za poklon ako su tako jeftine  regge ne pravim pitanje oblika i boje. ti izaberi