• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

moj ti ni 5KM ne mozes spusti  3:( 3:( 3:( 3:( ja sa svojim vidim samo kad je sunce.. dok je magla i snijeg sam me bord vozi on ima bolje brile nego ja  (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Oprema-za-skijanje/Skije/SALOMON-skije-u-super-stanju/2135087

Mijate, Zaharije sta mislite o ovim skijama!??? cena jel ok?  drugar uzeo pa reko da vidim na sta je bacio pare????
Zahvaljujem

DarkoN

e ove cu brile najvjerovatnije uzeti

sta zaharije kazes na ove? bilo bi pozeljno da se i mijat ukljuci i da svoj doprinos.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

Quote from: DarkoN on 23 January, 2011, 20:29:12
e ove cu brile najvjerovatnije uzeti

sta zaharije kazes na ove? bilo bi pozeljno da se i mijat ukljuci i da svoj doprinos.

ove su dobre. vidim ventiliraju, samo vidi staklo kakvo je.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobro ovo staklo za sve uslove... samo bez veze vide ti se oci  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: nema nista jace...lik ti prica nesto a ti gledas neku curku on te ne vidi a tebe boli uvo sta on prica...tako ja vodim razgovor s VIP-om  :bravo::(

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

a da ti ne pricam kad sam s brerom bio  :o .. skinuo mi stakla nije dao da pogledam ni ovu babu kerozinku ..strogo cuvao  devil:(

Ivke

Mo¾da moje pitanje nije predviðjeno za ovu temu ...ali... upitanju je mala pomoæ
Dolazim za vikend na Ja...bordam a devojka skija...
Moj bord treba da se servisira, a devojka je pazarila nove skije :D
Gde otiæi na servis i monta¾u vezova na skijama?
Hvala Vam puno unapred!

skiDeki

Svi rentali (bar ovi veci) rade i servise, najzgodnije yi je na poljicama odmah uz ztazu, ne mozes da ne vidis, momci to srede za par trenutaka!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

raca

Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

DarkoN

sto se tice rentala i servisa, toga na jahorini ima stvarno mnogo. na poljicama nekoliko ista je situacija i na ogorjelici. uglavnom nema sanse kada gore dodjes da odmah ne nadjes jedan. ako nam kazes gdje cete biti smjesteni mozemo ti predloziti nesto konkretno,