• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

fakat ne izgledaju lose :D mislim na izgled al sad kakv je pogled s one tamo strane  ideea:( mada mislim da je ok ipak je poznata marka

DarkoN

hvala hare, valjda ce jos neko dati neki komentar. nadam se da je neko imao iskustva sa njima.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Vizuelno izgledaju fantasticno, ako ti je pogled kroz njih dobar, dula stakla su vec predpostavljam tu, onda se ne dvoumi i uzimaj!

Pa ces mi dati jedan krug sa njima na Jahi (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

imam jos jedne u opticaju a to su ove
WileyX eyewear
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ova dole ba... uzmi vise su borderske pa ak ti se ne svide ima ko ce ih uzet  ;D

DarkoN

zaharije moze li neko obrazlozenje zasto ove druge?

DarkoN

ovo je prava slika, sad sam je dobio.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja dalje necu pricati rekao sam svoje.... samo cu ti darkon malo sredit ovu sliku da ne bude full size

Nichifor

koliko su para pa æu ti reæi jel se isplati ili ne? i jedne i druge, nove ili polovne

DarkoN

i jedne i druge su nove i cijena im je 20 eur

Nichifor

ustvari nemoj mi govoriti. bolje od tih su 50 maraka nove. eto.

DarkoN

Quote from: zaharije on 19 January, 2011, 22:29:24
ustvari nemoj mi govoriti. bolje od tih su 50 maraka nove. eto.
koje i gdje se mogu kupiti?