• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

skiDeki

Da nisam naletio na ovo sigurno nista ne bih uzeo! Bile su jos i u crvenoj boji, meni je odgovarala ova boja, jer imam plavo sivu jaknu, ako ne budem kupovao novu, ici ce uz ove pantalone!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

skiDeki

I meni je bila cudna cena, pomislio sam da se radi o falicnoj robi, ali smo onda Mijat i ja sve dobro opipali i pregledali, nema zamerki, extra je kvalitet!
Uostalom, pantalone nosim najduze dve sezone, tako da se ne bojim nicega!

brera

Quote from: skiDeki on 05 December, 2010, 19:50:12
I meni je bila cudna cena, pomislio sam da se radi o falicnoj robi, ali smo onda Mijat i ja sve dobro opipali i pregledali, nema zamerki, extra je kvalitet!
©to??? Zbog silnog okretanja ra¾nja odjedanput premalene u struku???? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

skiDeki

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Brera mogu ti samo reci da sam u odnosu na proslu sezonu, laksi za skoro 10kg, tako da sam sad idealan 178cm-78kg

Inace ove pantalone su veoma fleksibilne u struku, sto mi se svidja, ako mi se vrati koja kila, nece biti problem :P

Jos nesto da dodam, nije bitno kolko jedete, bitno je koliko se trosite

brera

Quote from: skiDeki on 05 December, 2010, 19:57:44
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Brera mogu ti samo reci da sam u odnosu na proslu sezonu, laksi za skoro 10kg, tako da sam sad idealan 178cm-78kg

Inace ove pantalone su veoma fleksibilne u struku, sto mi se svidja, ako mi se vrati koja kila, nece biti problem :P

Jos nesto da dodam, nije bitno kolko jedete, bitno je koliko se trosite
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Idealan za ¾enitbu, svatbu, mogao bi sam vrtit ra¾anj. (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

mijat

Quote from: brera on 05 December, 2010, 19:52:59
Quote from: skiDeki on 05 December, 2010, 19:50:12
©to??? Zbog silnog okretanja ra¾nja odjedanput premalene u struku???? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

probao je deki L ali mu bile velike, proba M pa mi ka¾e: samo da mi stomak ne poraste  ;D ;D ;D ubedio sam ga da uzme M jer mu stoje ko salivene

brera

minjon81

A i obzirom da Deki jede same proteine (meso) nema tu kila vise... Ako ovako nastavi trebace mu S do marta!!!

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Big_DANE

Joj DEKI moj...al te zezajuuuuuuuuuuuuuu!!!! UMRO SAM!!!!! SORRY!!!!!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

skiDeki

Ne ljutim se ja, zato nek se ni oni ne ljute kad ih zaronim u sneg gore, ako se i neko bude ljutio dzaba mu jer me nece moci stici devil:( devil:(

minjon81

Ali ti imas obicaj da skidas po planini, a znas li kako je nezgodno kad te neko grudva u tom izdanju...

DarkoN

Quote from: minjon81 on 06 December, 2010, 09:02:46
Ali ti imas obicaj da skidas po planini, a znas li kako je nezgodno kad te neko grudva u tom izdanju...

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

ika87

POZDAAV SVIMA! ZNA LI KO KAKVE SU SKIJE ATOMIC FR PRO? IMA IH U METROU U BG 18400DIN!http://www.metro.rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1108822/SKI.pdf    HVALA.