• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

DarkoN

Quote from: Laus on 19 November, 2010, 14:55:10
èekèekèek
ne kontam, jesu te skije kod tebe sada ili su stajale tamo, pa ih je neko uktao  :-\
ja se iskreno nadam da nije to. nisam uopste razmisljao na taj nacin. ja sam mislio da ih je neko ukrao pa prodao zahariju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

u inat æu sad da kupim najskuplje slx race. mamu li mu njegovu. dabogda polomio obje noge na njima

Laus

Quote from: DarkoN on 19 November, 2010, 14:57:55
Quote from: Laus on 19 November, 2010, 14:55:10
èekèekèek
ne kontam, jesu te skije kod tebe sada ili su stajale tamo, pa ih je neko uktao  :-\
ja se iskreno nadam da nije to. nisam uopste razmisljao na taj nacin. ja sam mislio da ih je neko ukrao pa prodao zahariju.

e jbg...mada je dobro sto jos nisam pijan!!!

bzv bas  :'(

Laus

Quote from: zaharije on 19 November, 2010, 15:00:59
u inat æu sad da kupim najskuplje slx race. mamu li mu njegovu. dabogda polomio obje noge na njima

ma pusti, kupi ti nove, a njemu nek je na zdravlj!!!

nemoj da brigas ... ko zna sto je to dobro!!!

mijat

Nichifor

Laus

brate, uzmem ti ja pre x godina neku elan dasku, birao ja, sav srecan, skacem ko kucence, odem ja na kop, 3. dan izbijem kantnu!!!
odem ja u servis, oni traze pola para da je vrate!
frknem ti ja te daske u djubre i od tada: dobar dan, koliko je renta skija za 7 dana  ideea:(

Nichifor

ma stvarno mi nije ¾ao para. da se razmjemo. nego mi krivo u PM. bio bi u stanju da proðem kroz njega kad bi ga vidio. a imam 110 kg. koji bi to ulaz bio... box

brera

Big_DANE

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

au zahka zao mi je jebi ga, nedaj boze da se nesto desilo mom DC-u pa zapalio bi onaj avion s kojim je dosao, al et sad je u sigurnim rukama...a na jahorini kad se ide na rucak-pice ide pod kljuc kod prijatelja Rudic mislim nebi se zajebavao da ga samo onako ubodem u snijeg (lopovima:na izvolite)....dabogda onom ko je ukrao mama bolovala leukemiju, zivio ti nama zahka bit ce skija...ak ti je buraz fer-use nabavit ce ti nove ili ce ti pomoc oko kupovine ..od sad pa na dalje i u buduce drzi bord u svojoj sobi  ;) snowboard pravo dobro izgleda kad ga okacis na zid za skije ne znam  :bravo::(

minjon81

DarkoN