• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Nichifor

trebaju mi nove pancerice. mo¾e li mi neko reæi da li je imao iskustva sa techno pro pancericama iz Intersporta. samo ih oni imaju. elan radi za intersport pa ne znam jel to to. inaèe za sve zainteresovane, imate u BL u Intersportu sni¾enje nekih starih modela skija. 

DarkoN

techno pro proizvodi elan samo sto je to neka jeftinija varijanta. moj zet vec 2 sezone skija u techno pro pancericama i kaze da je prezadovoljan sa njima.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Quote from: zaharije on 14 October, 2010, 20:01:14
trebaju mi nove pancerice. mo¾e li mi neko reæi da li je imao iskustva sa techno pro pancericama iz Intersporta. samo ih oni imaju. elan radi za intersport pa ne znam jel to to. inaèe za sve zainteresovane, imate u BL u Intersportu sni¾enje nekih starih modela skija. 
jesi li iz bl? ovde svi iz okoline sarajevu kupuju opremu u brezi(mjesto pored sarajeva). tu imas novu opremu po jako dobrim cijenama. modeli skija i pancerica jesu od prosle i predprosle godine ali su vise nego duplo jeftiniji u odnosu na prodavnice. ja sam prosle sedmice narucio pancerice, i decko koji radi dole, posto zna da skijam na jahorini, mi je rekao da je rale(gazda royal-a) rezervisao skije kod njega, elanov race model.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

sina

nije bas neko snizenje u intersportu u bl.

DarkoN

ja sam recimo narucio nordica pancerice koje ce biti oko 200 km, naravno pricam o novim. gledao sam i ja da uzmem techno pro, ali kada sam probao ove nordica nije mi trebalo dugo da promijenim misljenje. najbitnije je da se ti osjecas ugodno u njima i da mozes da izdrzis cijeli dan u njima, sve ostalo je manje bitno.

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

dasas

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

zidoo

e ak nekom trebaju buce imam ja jedne na prodaju. detalji: http://www.pik.ba/artikal/645139/burton-hail/