• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Nichifor

nema nigdje pancerica osim u schimanu. svi prodali kao da je juni jebote. jad i bijeda na rafama. po tri para stoje. a onaj ko ima, fleks indeks do 8 maximum. a meni treba bar stotka (10).

otrov

kupio sam ih prosle godine kod ninzde preko puta mljekare .. mislio sam da je ti prvo nahvalis pa da je pustim u prodaju ... malo je tvrda za moja koljena, jer sam ih skrsio ovo ljeto po ko zna koji put  3:(
share it with friend or two

otrov

ma sebe .. skije su koristene samo 7 dana
share it with friend or two

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

raca

Ako si oko 9 sutra u Bg, svrati u par prodavnica preko puta Arene, odmah ti je pored auto-puta, ima finog izbora, imas 4,5 outleta... Imas i na Kopu solidan izbor prodavnica u Konacima a cjene regularne, kao u Beogradu u istim.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

raca

Ok, kazem ti, imas i u Konacima i sve radnje rade svaki dan do 22h, cak mi se cini da gore imaju bolji izbor nego u Bg.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

DarkoN

zna li neko nesto o the north face brilama? kakve su? jedne mi se svidjaju pa bi ih kupio.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...