• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

minjon81

Big_DANE

Quote from: minjon81 on 14 December, 2010, 14:52:32
Quote from: raca on 14 December, 2010, 13:51:54
Vidi, vidi borderskih miseva... al su se osilili preko foruma...  (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ko se poslednji smeje...najsladje se smeje!!!! :) :)

Big_DANE

mijat

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

za mene je kupovina ove sezone gotova ljudi sad vam je dopusteno da kupujete :D sve sam provjerio ima jos par dobrih stvari tako da po¾urite

nove buce (napokon zamjenio onaj kupus od prosle godine  :& :& mislim da ce se Danilu svidjeti on je lud za CRNOM  devil:( )

zezam se hehehe (:smijeh:

Nichifor

jebiga hare, ovo valja i za grada. na ove prve mislim  regge

dobre dobre

looka

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

cjena je pre pre pre smjesna (dobio si na PP cjenu) cjenu cu postavit cim ih budem prodavao (ako do tad budu u nosenom stanju)

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

daneNS

Strucnjaci, ajde molim vas da mi pomognete, nesto smekam polovnu opremu i naisao sam na neke skije, evo linka pa ako neko ima malo vremena da baci pogled pa da mi kaze sta misli, valja li to s obzirom da sam pocetnik... ja sam visok 183cm i tezak oko 87kg
http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Oprema-za-skijanje/Skije/SKIJE-STOCKLI-168cm/2044034

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Nichifor

jel onaj u banjaluci kod ETF-a prodaje pancerice? zna li iko? nisam dugo tamo bio (godinama)

otrov

oticu ti ja kod njega za sekund pogledati, ali mi prvo malo napricaj o mojim skijama   regge
share it with friend or two