• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

minjon81

Tanjirace su za prave skijase!!!
Jednostavno ne ohladis misice za razliku od korpe, uz to one su na kracim stazama koje su bolje za vezbanje tehnike!!!

Big_DANE

Quote from: minjon81 on 13 December, 2010, 15:26:42
Jednostavno ne ohladis misice za razliku od korpe, uz to one su na kracim stazama koje su bolje za vezbanje tehnike!!!

Vidim ja da ce biti FAJT grudvama.....  ludzatobom:((  SKIJASI  vs  BORDERI    ludzatobom:((   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 13 December, 2010, 16:40:21

Vidim ja da ce biti FAJT grudvama.....  ludzatobom:((  SKIJASI  vs  BORDERI    ludzatobom:((   (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
to vam ne bih savjetovao, samo pogledaj koji je odnos na onoj anketi sto je hare napravio.  devil:( devil:( devil:(
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 13 December, 2010, 16:48:22
Quote from: Dane_LuDjaK_NS on 13 December, 2010, 16:40:21

to vam ne bih savjetovao, samo pogledaj koji je odnos na onoj anketi sto je hare napravio.  devil:( devil:( devil:(

Mojne da budes tako siguran....jel znas ti koliko sam ja....i kolike grudve pravim! :))))))

brera

Mojne da budes tako siguran....jel znas ti koliko sam ja....i kolike grudve pravim! :))))))
Mali  devil:( kad si htio sa djeæjom kartom na sajam!!!  (:smijeh: (:smijeh:

Big_DANE

Quote from: brera on 13 December, 2010, 17:17:43
Mali  devil:( kad si htio sa djeæjom kartom na sajam!!!  (:smijeh: (:smijeh:

Brera za tebe imam jednu grudvicu ....cu da ti pokazem sad kolisna je.... :P :P :P :P

brera

Sad æu samo ja da naj...m. ideea:( Kad si ono ti na JA, u kakvom kombinezonu? (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

minjon81

Ja nesto planiram da predjem na bord kad vidim ovu grudvu  >:D
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ipak nas je vise Daneeeeee, a i oprema nam ne smeta kad se grudvamo  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: , mislim nije nam velika  :bravo::( :bravo::( :bravo::(!!!

DarkoN

ma mi smo u prednosti kako god okrenes, ako nista imamo stapove  devil:( devil:( devil:( (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

brera

Big_DANE

Ma dzaba vam da vas je 100!!!  regge  Ima da vas Hare i ja razbijemo na komade! Vi nemate tu agilnost kao nas dvojica!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: jao kakva je ovdje atmosfera  :bravo::( svidja mi se  devil:(  ma skijasi vi ste NULA jos malo pa cete kao Obama skijati samo da vam je ELEGANTNO (spojite ovo s onim vicem od Sanje #Kako se zove ciganin u odelu?# )  (:smijeh:

ma samo da hocete poceti postavljati svoje slike kako bi vas prepoznao i da vam dodjem s ledja napravim od vas snjeska bjelica

minjon81

Ovo je onaj skijas Marco nekako i ovim spustom se oprostio od karijere!!! Mrak!!!

raca

Vidi, vidi borderskih miseva... al su se osilili preko foruma...  (:smijeh:
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.