• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raca

Dane, ti si bukvalno sve slikao sto je imalo da se vidi.

I ja sam vidio ove rukavice 14k dinara, reagovao sam odprilike, vidi fine rukavice... vidio cjenu... ostavio i zurno nastavio dalje.
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

skiDeki

Dane je na sajmu vise licio na fotografa, profi naravno :bravo::( :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

andrijark

atomic highnoon cup nomad, misljenje? u metrou su 150 eura. i koje su bolje ove ili blizzard iqon 7200?

mijat

Nichifor

BOJAN-BG

Quote from: zaharije on 07 December, 2010, 23:01:29
jel ga vozi jel ga hvali regge

zaharije nisi mi dao misljenje za moje skije sto sam uzeo rossignol actys spx

BOJAN-BG

daneNS

Ove zime planiram da idem prvi put na skijanje na Jahorinu.
Jel moze neko od vas iskusnih skijasa da mi kaze sta da radim?!
Visok sam oko 184cm, tezak oko 88kg. mozda bi kupio i nove skije ako nadjem nesto povoljno u metrou recimo, video sam da ima oko 130evrica svasta da se uzme..
Jel ima neko neku preporuku sta da radim, da li se isplati mozda da uzimam polovne skije i kako da odaberem prave...
Hvala unapred :)

daneNS

Hvala puno na savetu,  i jos samo da ne brines, dolazim sa tri drugara koji su dobri skjasi i skijaju dosta godina uazad ;)
Vidimo se  8)

minjon81

E nasmeja me Zaharije sa ovim smerom skijanja!!!
hiihihihihihi

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

wowww dosle stvarke u trgovinama  ole ... jednu sam dobru jaknu zapikao nedaj boze da mi je sutra ko uzme....mora se poranit jer ak ode nema vise, a druga takva ista nece doci za dugo mozda i nikako  3:( ako ju neko kupi prije mene i vidim ga na jahorini u njoj ima da mu je skinem... sutra u 10h sam vec tamo  hug:(

eto ko je u Sarajevu nek obidje malo radnjice mozdna nesto i pronadje za sebe

bio sam fer javio sam vam...ali tek nakon sto sam sve pogledao  :P  devil:( devil:( devil:(

Nichifor

u 10 je ona veæ na nekom. to tako ide. obièno...