• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Big_DANE

Ima li ko kakvu informaciju za IKU87 !?!?!?!?!?!  Mijate!? VIP-e?!? 

p.s. Mijate se dobro razume u skije...pa smo bas nedavno gledali tu ponudu u metrou....rekao je da su BLIZZARD XO 6  sasvim dobre! NE znam kakav si skijas i sta ti je potrebnO!?  Javi ce se i Mijat...a tu je i Zaharije...i Deki...

Dino SKI

Imam ponudu za Elan skije Speedwave 12 Monotitanium Woodcore bez vezova za 30 eura (klizna ploha bez ogrebotine) pa me interesuje isplatili se kupiti ih i gdje bi mogao naci ove elanove Fusion vezove i imali neki Elanov servis na Jahorini, Sarajevu i okolini.....

Hvala unaprijed....
Skijanje se brzo uci......

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ja kako me pamcenje sluzi ove sam skije vidio prosle godine u intersportu... pricali da su odlicne jer imaju neku zaebanciju sa talasima na njima sto bi mozda znacilo da su odlicne i stabilne na bilo kakvom terenu ideea:( (osim u dubokom :P )

ika87

minjon81

Dino SKI

Hvala na odgovoru....

Valjda cu uspjeti naci vezove.....
Skijanje se brzo uci......

ika87

ZAHARIJE HVALA !PUNO SI MI POMOGAO,MISLIM DA CU IH UZETI.

mijat

DarkoN

ne mogu da vjerujem da mijat hvali atomic skije  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

ja sam danas kupio rukavice. najslicnije su ovima.

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

dobre rukavice darkon.... ja trazim neke tanje ne mogu vise te FUTROVANE po 5cm debele....ako neko ugleda nesto slicno ovima nek mi javi

DarkoN

hare trazio sam i ja takve, a posto nisam uspio da nadjem kupio sam ove.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Big_DANE

Quote from: DarkoN on 07 December, 2010, 16:27:00
hare trazio sam i ja takve, a posto nisam uspio da nadjem kupio sam ove.

Ni na sajmu nije bilo bas neki izbor kvalitetnih a da su cene pristupacne...video sam DESGENTE...rukavice VRH...ali kostaju 14600din!

Ima koji model na www.boardshop.rs  >>>>> DAKINE

3.592Din

http://boardshop.rs/catalog/product_info.php?cPath=62_86&products_id=5988&osCsid=80c5faec1bfd42cce4501adf8aaa7367

3.592Din

http://boardshop.rs/catalog/product_info.php?cPath=62_86&products_id=5987&osCsid=80c5faec1bfd42cce4501adf8aaa7367