• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Nichifor

da, taj tekst sam odmah èitao. ma imam neku ponudu. nove 450 km. ne znam ni sam...

to je to:

http://global.skipass.com/gearguide/elan/mag-10-ti-fusion.html

DarkoN

Quote from: zaharije on 25 November, 2010, 22:43:48
da, taj tekst sam odmah èitao. ma imam neku ponudu. nove 450 km. ne znam ni sam...

to je to:

http://global.skipass.com/gearguide/elan/mag-10-ti-fusion.html
ako pitas mene za misljenje, ja se ne bih puno dvoumio. mislim da je to dobra cijena. vec sam ti rekao da ja skijam na sw 10 koja je u nekim segmentima losija od sw 12 i mag10 i da sam prezadovoljan sa njima. ti opet najbolje znas sta zahtjevas od skija. pogledaj malo forume i vidi kakve ljudi komentare ostavljaju i sve ce ti se samo reci.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Nichifor

Peglas

...a deka, bio je koristan ko i naoèale èovjeku sa jednim uhom...

BOJAN-BG

skiDeki

Boki, sacekaj sajam, mijat ce ti pomoci  izboru, dobar je strucnjak i skija ceo zivot!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

DarkoN

boki ako ces mene da poslusas. uzimi elan speedwave 10 ili 12. ne znam koliko si dobar skijas, ja imam 10-ku i prezadovoljan sam sa njima. kada budem mjenjao skije, uzecu 12-ku ili ove skije za koje je pitao zaharije tj elan mag 10.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

mijat

Big_DANE

Quote from: mijat on 26 November, 2010, 21:24:48
Quote from: BOJAN-BG on 26 November, 2010, 20:23:50
Quote from: Peglas on 26 November, 2010, 11:40:35
Ovo nama BOJAN BG pustio patku kao "struèno mi¹ljenje i kakva je oprema Rosinjol " a mi se primili ko djeca, te ovo te ono. :-[ (:smijeh:
Ee Bojane Bojane... (:smijeh:
kakva patka nego sad tek nemam pojma sta da kupim koju marku
Quote from: skiDeki on 26 November, 2010, 20:27:54
Boki, sacekaj sajam, mijat ce ti pomoci  izboru, dobar je strucnjak i skija ceo zivot!
boki, vidimo se u subotu, 04. decembra na sajmu pa æu ti pomoæi u odabiru skija  ;D pre toga moramo podmazati grla  (C) da sluèajno ne pogre¹imo u izboru  ;D
nemoj da brine¹, biæe tu jo¹ struènjaka, ja donosim daneta a deki æe doæi litnjim putem preko fru¹ke gore, gde ni policija na zalazi  (:smijeh:

(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

ma jeftino je to za mijata dajte mu nesto skuplje i luksuznije  :bravo::( :bravo::(

Nichifor

a koliko je to jeftinije na sajmu? koji su procenti?

minjon81

U principu nije jeftinije samo ti je sve na jednom mestu!

Big_DANE

Quote from: zaharije on 27 November, 2010, 01:45:53
a koliko je to jeftinije na sajmu? koji su procenti?

Mislim da ce biti sigurno popusti do 20% mozda i 30% za modele od prosle i pretprosle(ako ima) godine! :)

minjon81

Pa imas iste popuste i van sajma...
Na nekim artiklima imas sajamski popust od 20%, ali ja prosle godine to nisam dobila ni za jedan komad opreme, a obnovila sam skoro sve kompletno!!!

Big_DANE

Ja sam moj komplet kupio pre 2 godine sa svim tim popustima za oko 300E ( + - 50E)  ... daska+vez+buce :)

Na sajmu sam pazario vezove ... al kao sto ti njonmi kazes imas to u radnjama...da bi se prodalo sto pre a da ljudi ne mlate po sajmu ako ne mogu!  hug:(