• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Kad i gde kupovati ski & board opremu

Started by skiDeki, 17 November, 2009, 22:07:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

OK dogovoreno, samo nemoj kao brera, nisam ga cuo da me zove i poceo me gadjati ali ne grudvama nego kamenjem, a kamenja po jahorini znamo ima koliko hoces hiiiii  hug:(

brera

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

hahahaaha ma voli on mene, kao kamen koji mu razvali skiju  hug:(  (:smijeh: (:smijeh:

DarkoN

Quote from: harison on 11 November, 2010, 23:17:00
hahahaaha ma voli on mene, kao kamen koji mu razvali skiju  hug:(  (:smijeh: (:smijeh:
ti vrlo dobro znas da se to kod nas kaze kao bajro mater, a ti vrlo dobro znas sta je bajro uradio.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

skiDeki

Bajro je poznat i kod mene u Vojvodini (:smijeh:
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

(:smijeh: (:smijeh: kako li je tek Bajro(brera) poznat u SLO  (drunk) (drunk) heheheh

Nichifor

Quote from: zaharije on 09 November, 2010, 21:19:07
kupljeno na preporuku mijata. ako ne budu dobre dolazim po krv  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

tu¾nim srcem javljam i ¾elim da podjelim to sa ostalom rajom da su skije koje sam kupio ukradene iz gara¾e u minhenu. koje sam ja jebene sreæe

DarkoN

Laus

DarkoN

DarkoN

ako te grize savjest prodaj ih meni ja necu imati problema sa tim.  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

Laus

èekèekèek
ne kontam, jesu te skije kod tebe sada ili su stajale tamo, pa ih je neko uktao  :-\

mijat

Quote from: zaharije on 19 November, 2010, 14:44:50
Quote from: zaharije on 09 November, 2010, 21:19:07
kupljeno na preporuku mijata. ako ne budu dobre dolazim po krv  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

tu¾nim srcem javljam i ¾elim da podjelim to sa ostalom rajom da su skije koje sam kupio ukradene iz gara¾e u minhenu. koje sam ja jebene sreæe

mora da si ih kupio po nabavnoj ceni  ;D