• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

POVRATAK NA JAHORINU !!!!!!

Started by dubrovkinja35, 22 February, 2006, 18:53:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

hvala Vam na kritikama.
upravo sam isprinato neke postove iz foruma i kolega ima sastanak sa nacelnikom MUP-a pa cemu procitati i predloziti bar neke stvari gdje je MUP nadlezan.

kico

Pozdrav svima, ja sam 1999. prvi puta dosla na Jahorinu i moram naglasiti da me kao pravu purgericu Hrvaticu
nigdje nisu ljubaznije docekali. :-* :-*
Vidimo se za 10 dana.
Kico

vip-jahorina

kico,
ja bi te zamolio da nam se javis poslije povratka sa jahorine i kratko opises kako je bilo.
mozda jedna usporedba sa '99om

kico

prekjucer sam se vratila (bila 5 dana), ali dolazim ponovo.

svake godine drugacije, ali svaki puta savrsen provod.

vip-jahorina

kico

ne mogu usporeðivati jer je 99 bila pre pre pre dobra,ali od 2002 sam imala neku pauzu pa me ova jako razveselila.
svaka je na svoj nacin super,ali sve godine su isti ljudi pa je to tako zato sto je ekipa mrak

neredlija

marushka

.. ja sam se sinoc vratila sa jahorine i jednom rijecju .. bilo je SAVRSENO! savrseno! ovo mi je peta godina za redom da sam na jahorini i svake godine je bilo fenomenalno... jedino sam ove godine isla sa strepnjom i sa strahom zbog snijega, ali na kraju je sve ispalo ok... staze nisu savrsene bile, ali ne mari.. moglo se skijati i te kako ;)
gore sam vidjela da je neko spomenuo pizzeriju eskimo, pa moram da se nadovezem... moja ekipa je bila odmah ispod pizzerije i poslednji dan smo svi kolektivno otisli na klopu i bilo je fenomenalno.. vikendica nam je bila preslatka, prostor super rasporedjen, kamin je biiiio savrsen.. ma sve... obozavam jahorinu od prvog dana kad sam bila gore, i svake godine volim sve vise tu planinu.. veliki pozdrav iz banjaluke u kojoj je vec treci dan 20 stepeni!!!
i svima koji su gore: uzivajte ljudi u svakom trenutku koji mozete da iskoristite, jer je svakio dragocijen!
marija
veliki pozdrav iz banjaluke (u kojoj je vec treci dan za redom, kako cujem, 20 stepeni!)
marrushka:)

Mixa_BG

Hm sta reci na ovim predivnim komentarima. Inace ja sam iz Beograda i extremni sam zaljubljenik u skijanje a skijam od svoje 4-te godine, ali nazalost nisam skijao nigde van Srbije( jer nisam bio u prilici rodjen sam 86 god a znate sve sta se zbilo 90-tih). Jedini ski centar u kome sam skijao jeste Kopaonik. Medjutim posto odlicno skijam i sportski sam tip, uzitak skijanja na Kopaoniku mi je svake godine sve manji i manji, jer kao sto znate predpostavljam, na Kopu preovladjuju plave staze uz par crvenih i crnih. Znam da su se na Jahorini odrzavale zimske olimpijske igre 84-te godine pa predpostavljam da su staze minimum crvene :)

Posto dolazim na Jahorinu najverovatnije prve nedelje februara sa jednom ekipom od 6 ljudi jel mi mozete reci sledece

1) da li su velike guzve na ski liftovima i zicarama(posto koliko vidim iz prilozenog da jos nema 4-vorosedesnica)
2) posto bi isli kolima kojim je najblizim putem ici( da li da idem preko Ibarske magistrale do Uzica gde posle ima skretanje za Sarajevo ili da idem autoputem BG-ZG pa da se iskljucim za Bijeljinu?)
3) nocni zhivot... hehe :)) E da, posto idem sa jednom veoma heterogenom ekipom, sto se muzickog ukusa tice(jedni vise vole stranu-mislim na house i RnB muziku, a drugi vole opstenarodno veselje tj narodnjake da li mi mozete reci u kojim se, klubovima, kaficima, diskotekama pusta jedna a u kojima druga vrsta muzike :) i koje su cene alkoholnih pica na Jahorini u klubovima( mi uglavnom pijemo pivo i naravno PELINKOVAC :)

Nadam se skorijem odgovoru,

puno pozdrava, unapred hvala i veliki pozdrav od ekipe iz Beograda!

vip-jahorina

tema je povratak na Jahorinu.
A tvoja pitanja su uglavnom odgovorena u forumu. potrazi samo malo.

kico

U drugoj rundi sam bila 10 dana i mislim da ce mi Jahorina doci glave. Kako se samo lako zaljubiti u tu planinu :'( :-*

vip-jahorina

bice snijega, a provoda nikad dosta