• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na cestama - prilaznim putevima ka Jahorini

Started by twid, 13 October, 2009, 10:12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bojan NS

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

borisBP

Bojan NS

borisBP

Èini mi se da sam negde proèitao da dosta ima goriva iz INA-e. Ne znam koliko je to taèno.  ???

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

e umalo da zaboravim. cesta do jahorine je ociscena dobro, samo u zasjencima ima malo snijega na cesti, ostatak je skoro skroz cist. uglavnom ko ima zimske gume nece imati problema.

Rule

Pozdrav,

Dolazim u petak prvi put na Jahorinu (iz NS-a), pa me zanima gde je bolje preci granicu, kod Loznice ili Zvornika?

DarkoN

nemas veliku razliku, u sustini ti dodje na isto samo sto ides sa jedne ili druge strane drine. cesta je tu negdje.

marina

Prelaz u Zvorniku (Karakaj) je najfrekventniji, znaju nekada biti i guzve!!!
VIP Jahorina Woman Team

Big_DANE

Quote from: Rule on 11 February, 2010, 09:52:56
Pozdrav,

Dolazim u petak prvi put na Jahorinu (iz NS-a), pa me zanima gde je bolje preci granicu, kod Loznice ili Zvornika?

Mozes i preko RACE da predjes..pa uz Drinu do Jahorine!!!

Rule

DarkoN

Quote from: Rule on 11 February, 2010, 15:53:15
^
Taj put izgleda dosta duzi.
onda proberi izmedju karakaja i sepka, nemas neku veliku razliku u stanju ceste a ni u duzini puta.

ISO

rule@
najbolje je da predjes u Loznici, granicni prelaz Trbusnica,iz razloga sto je deo puta od Loznice do Zvornika trenutno u katastrofalnom stanju,rupa do rupe.