• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na cestama - prilaznim putevima ka Jahorini

Started by twid, 13 October, 2009, 10:12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Jhontra

Moze mala pomoc, da li je brze od Olova do Jahorine preko Sarajeva (Vogosca) ili preko Sokolca te kakva je cesta preko Sokolca?

Hvala!!!

DJ AmmAre0n

Quote from: Jhontra on 01 February, 2010, 12:31:40
Moze mala pomoc, da li je brze od Olova do Jahorine preko Sarajeva (Vogosca) ili preko Sokolca te kakva je cesta preko Sokolca?

Hvala!!!
Brze je preko Sokolca,a i grtalica prolazi tud stalno......
http://www.gss-sarajevo.com/

zedhus

Quote from: Jhontra on 01 February, 2010, 12:31:40

Hvala!!!
Drz se ti Sarajeva, moja preporuka.Ipak je to komunikacja preko glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

Jhontra

Ma ok ali vidim da je preko Sokolca nekih 15 km krace, sto nije presudno, nego mi se cini daje brze zbog izbjegavanja prolza kroz grad. Ista mi je nedoumca da li je brze preko ©amca, Modrice, Doboja ili preko Tuzle i Olova. Preko Tuzle ima vise zavoja i sporije se vozi ali razlika je oko 70 km sto se ne moze nadoknaditi brzom voznjom te vremenski izadje na isto!

Bojan NS

Ja za nedelju dana dolazim putem ©abac - Zvornik, Vlasenica, Han Pijesak. Zna li neko gde obièno bude policije sa radarima na tom putu? Gde da obratim pa¾nju?

Big_DANE

nedavno je neko rekao...mislim da ih sigurno ima na ROMANIJI (Han pijesak - Vlasenica) ...nisam sigurn gde...
ako nadjem post postavicu..

Big_DANE

EVO NASAO SAM :

objavljeno: Juèer u 21:42:34;

Mi stigli danas oko podne...uz put dve radarske kontrole i jedna kazna...50 KM...ili 25 evra + 100 din...prvi radar kod Kozluka a drugi na Romaniji, tradicionalnao ispred one benzinske... tu nismo prekoraèili brzinu ali je proveravao imamo li zimsku opremu (zimske gume + lanci)...put èist i neoptereæen...zatekla nas temp oko 0...sneg odlièan, staze OK... veèeras vetar duva kao lud..veselo je u ETNO piceriji...pizza tradicionalno dobra..pozdrav pizza majstoru i ostalom osoblju...I vama svima pozdrav do sutra...Vidimo se na stazama...

Bojan NS

Big_DANE

Bojan NS

Ko ide iz Srbije (NS, BG) ne prolazi nigde kroz federaciju, sve je Republika Srpska

Big_DANE

Pa imas par puteva...preko Tuzle je federacija....putem preko zvornika nije..tako da nemas brige ...pazis ..vozi po propisu i neka gde da zuris...ceka te Jaha...nece nigde pobeci!!!
Zelim lep provod i da se iskijas i za komsu!!!! :)

suncan dan

Kako je ociscena cesta od Pala do Jahorine...jel ima snijega i leda?
moze se sa zimskim gumama lagano i  bez problema do gore ???...!?

DarkoN

Quote from: suncan dan on 08 February, 2010, 21:17:21
Kako je ociscena cesta od Pala do Jahorine...jel ima snijega i leda?
moze se sa zimskim gumama lagano i  bez problema do gore ???...!?

sa zimskim gumama se uvijek moze do gore lagano. sve zavisi koliko si dobar vozac na snijegu. sto se tice ceste sigurno neces imati problema od pala do jahorine.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

borisBP