• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na cestama - prilaznim putevima ka Jahorini

Started by twid, 13 October, 2009, 10:12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Ne znam kako je bilo al mislim da nije bas sjajno...u NS je zatrpao sneg opet 20cm...zakrcenje...mogu mislit sta je po Zvorniku, Ham Pijesku itd..

Bojan NS

skiDeki

Ja sam se juce vratio sa Jahorine, idemo istim putem (ja sam iz sm) Bilo je delimicno ugazenog snega, ali se moglo voziti normalno i bez lanaca, sa obzirom da je danas suncano, situacija ce biti mnogo bolja. Preporucio bi ti da koristis granicni prelaz sr Raca, jer su ok sa obe strane, jednostavno te propuste, na zvorniku su me dva puta pretresali i taj prelaz ne koristim vise. Srecan put..
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Bojan NS

Ja obièno preðem kod Loznice (©epak), dosad nisam imao problema. Hvala za info!

skiDeki

Znaju i tamo zajebavati, ali svakako su bolji nego na zvorniku. Ako imas letnje gume a smesten si u naselju sator, preporucujem ti da na platou poljica stavis lance!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

Bojan NS

Zimske gume napred, letnje nazad, lanci u gepeku! Pa pravac ©ator

DarkoN

sto se tice puta do jahorine(idem iz sarajeva) jutros bilo malo ugazenog snijega na putu, prosao bez problema. kada sam se vracao put cist potpuno.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

DarkoN

Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

Bojan NS

Ja sam juce dosao iz Novog Sada, put je kroz Srbiju bio losiji, dosta nanosa snega na putu i ugazenog snega. Kroz Republiku Srpsku je bilo cak i bolje, malo je bilo snega na putu kod na Romaniji (Han PIjesak i okolina), ali pazljivo voziti i sve je ok. Policije je bilo na pumpi na Romaniji. Zimske gume pod OBAVEZNO!!! Ja sam zimske napred i letnje nazad i par puta sam osetio blago zanosenje.

Pozdrav!

Bojan NS

Jel neko skoro dolazio od Zvornika, kakav je put? Ima li policije usput?

BOJAN-BG

ma i da ih ima put je sigurno polu zaledjen,tako da ce mo lagano u petak ujutru i boze zdravlja na prvu zicu stici u 9

HeAd

kamo srece da se ne moze ni prici koliko je zapadao...
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

gavril

Kakvo je stanje na putu od pala ka jahorini...jeel se cisti!!!!!!!!Sutra ujutro krecem ka jahi!!!!!!!!! ::)

LadyBird

Quote from: gavril on 19 February, 2011, 18:05:49
Kakvo je stanje na putu od pala ka jahorini...jeel se cisti!!!!!!!!Sutra ujutro krecem ka jahi!!!!!!!!! ::)

èisti se :)    taj put je ok, ali onaj novi iz Lukavice ne preporuèujem
live, love, ski :)

gavril

aL POSTO MI JE PRVU PUT DA DOLAZIM KOJIM PRAVCEM ONDA MI PREPORUCUJES POSTO DOLAZIM IZ BGD