• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na cestama - prilaznim putevima ka Jahorini

Started by twid, 13 October, 2009, 10:12:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

twid

nadam se da ce ovo biti aktivna tema. puno nasih gostiju dolaze iz pravca Srbije, znaci preko Romanije, drigi iz pravca Zagreba, znaci preko Broda i Zenice, treci iz Pravca Splita i Dalmacije, znaci preko Mostara i Sarajeva. Crnogorci dolaze uglavnom preko Foce pa u Lukavicu i preko Trebevica do Jahorine. Sarajelije su odmah tu, ali i tu se zna zaguzvati.

Svi mi zelimo znati sta se dogadja na tip putevima, gdje je prohodno gdje nije. Zauzvrat cemo vas mi koji smo ovde blizu Jahorine izvjestavati sa lica mjesta, kakvo je stanje na prilaznim putevima ka Jahorini.

zum

odmah da se nadovezem, meni rece jaran da jutros nisu mogli dalje od Termaga. Sve zatrpano. Cesta do Jahorine je jutros bila losa.

vip-jahorina

dobra ideja, mi cemo je podrzavati. znaci sve sto saznamao o stanju na cestama, pisemo ovdje. temu stavljamo na vrh, tako da "bode oci"  :-X

marina

Ako je nekome potrena informacija danas za ceste na Jahorini, nije bas bajna situacija u samoj Jahorini. Neophodne su zimske gume!!!!
VIP Jahorina Woman Team

goran18

Kakvo je sada stanje na putu ka Jahorini? Moze li se voziti uz brdo?  s:nij)

goran18

HeAd

eh kamo srece da je ovako da moze samo jedno auto da prodje  (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

goran18

kakvo je danas stanje na putu do Jahorine? Da se ne smorim ka prosli put, 230km za 5 sati  :-\ u jednom pravcu.

jovigor

... da polete ribe i zaplivaju ptice... a svi zajedno da zaskijamo

dejans

Taj dio puta HAN PIJESAK-VLASENICA je svake godine kritièan,i ja sam se prosle godine iznenadio kad sam prolazio.Ne èiste ga nikako........

vip-jahorina

taj dio puta je u nadleznosti ROMANIJA PUTEVA koji nama veoma dobro ciste prilazne puteve ka Jahorini.
Ja znam da je taj dio veoma kritican, ipak je to Romanija. Tako da treba biti oprezan na tim putevima oko Han Pijeska/Vlasenice i Sokoca pa sve do Mokrog.

miloss

Putnu komunikaciju Vlasenica-Han Pijesak odrzavaju "Zvornikputevi" i konstantno je lose ciste iz godine u godinu, a redovno prolaze na tenderu. "Romanijaputevi" su za svaku pohvalu, tacno se zna na cesti gdje zavrsavaju jedni, a gdje pocinju drugi.

tamaraa

Kakvo je danas stanje na putevima ka Jahorini, zna li neko????