• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2010 - 1.dio

Started by vip-jahorina, 11 October, 2009, 12:51:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

forumas

momci, cestitam na podmladku !!!
da bude skijas vipe !!!

vip-jahorina

@hvala dasas, hvala forumas !!!

@stefi @dasas
ne vjerujem da ce nas omesti ovaj snijeg. najtezi dio je zavrsen. samo jos stubovi i mozemo vec poceti slaviti

AzzazeL

Mislim, nema sta!!!
Respect na svim onim obavjestavanjima oko radova na Jahorini. Sta reci nego najbolji forum na svijetu!!!

Snijeg je poceo i forum se aktivirao! Bas ima novina ove godine. Jeva cekam da vidim webcam-ove.

Pozdrav svim ljubiteljima Jahorine od najveceg. Mislim, imam najvise kila i tako to:)

braca

Drago mi je za prve pahulje i nadam se da nece ugroziti zapocete radove!
Pozdrav od Brace instruktora iz Zajecara!!!

BOJAN-BG

PUNO POZDRAVA IZ KISOVITOG BEOGRADA ZA SVE FORUMASE  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

nixid

Vozdrica raja, evo da se i ja tuspasim. Sinoc mi djeovjka salje poruku negdje oko 1 i kaze mi hej mali sanjala sam  s:nij)... Kad gle cuda ono  l:k).... heheh u Sarajevu jos uvijek pada i kako mi se cini nema namjeru da prestane... Vidimo se uskoro na jahorini a dotle pisemo se na forumu i da nam bude  z:s) z:s) z:s) z:s) z:s) l:k) l:k) l:k) l:k) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:nij) s:vje) s:vje) s:vje) s:vje) u izobilju :bravo::(

texy

evo i da se split  javi. kod nas kisa sto znaci tu je snijeg !!!
zima dolazi  z:s)  l:k)
super su vam ove nove ikonice
lito je moje, zima je moja - jahorina je uvijek u meni

Masni

Pozdrav svim ljubiteljima skijanja i Jahorine!

Sve nas je zainteresovao ovaj iznenadni snijeg, nova sezona se blizi! Svaka cast VIP-u na obimnim informacijama i slikama. Jedva cekam da dodjem i ove godine i skijam se bez cekanja pred liftom, samo da vrijeme dozvoli da se toliko cekani sestosjedi postave na vrijeme.

Nerve

:bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

U Sarajevu snijeg odavno nije ovako poranio. Biæe ovo dobra sezona, izgleda.

Haj, kolika je Jahorina planina...

Nerve

Hoce li brzo proradit web camovi? Zivo me interesuje kako je gore.
Haj, kolika je Jahorina planina...

dasas

da to nije snijeg zatrpao kameru, blago nama...? ludzatobom:((

thegrke

Zasto ne radi kamera. Hocu da vidim sneg. Jos ako imate neku sliku sestoseda.

3d

z:s)
Pozdrav svima....
Zna li iko hoæe li poskupiti ski karte?

nenobl

:(  a ja za mjesec dana idem na brod.. i nema me... cirka 6-7 mjeseci...  :'( :'( :'(    a vama bar zelim dobrog snijega i dobrog skijanja!

3d