• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.
 

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2009 - 7.dio

Started by vip-jahorina, 07 March, 2009, 12:26:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

brera


vip-jahorina

@brera
danas sam upravo o tome razmisljao....
dosad nisam praktikovo da saljem ljeten izvjestaje, ipak su ljetzi neka druga zanimanja.

ali ove godine je nesto drugacija situacija, i nadam se da ce ovi nasi krenuti sa radovima.
naravno cim krenu slijedi koja slika.


@borderka
trebalo bi, nego mi se nekao brzo topi snijeg. pretoplo je bilo ova zadnja 2-3 dana. mada sada pada kisa u poljicama a susnijezica malo vise, po prognozi se nista nebi trebalo promijeniti, mada imam neki osjecaj da bi od vikenda moglo bar malo zahladiti.

ja sam skijao jedno godine 3. juna i to na olimpiku donji dio slalom staze, tako da je sve moguce



brera


vip-jahorina

ja stalno ovdje napominjem, i dalje cu, da je ovo nas forum, znaci ne samo vip-jahorine.
to i pokazuju svi nasi clanovi koji se javljaju direktno sa staza, ili poslije napornog skijanja, sjednu pred comp i salju slike u eter.
kao sto svi zante, ovaj forum je absolutno pro bono, zanci niko nas ne placa, niko nas ne finansira, donira ili nesto slicno, nego iskljucivo slobodno vrijem se ulaze u ovo.
nema potrebe da se ovo mijesa sa ponudom vip-jahorine, to je komercijalno i moze bez foruma bez ikakvih problema. ima par pravila, npr. bez reklame objekata, jer onda forum gubi smisao.
tu i tamo se tolerisu neke male ponude. nebi bilo lose i imati sekciju malih oglasa, ali to je ne moguce kod nas napraviti, naravno, svi bi se i dan i noc reklamirali sa onim cim vec mozete naci na internetu.

cilj je i postignut: nije samo moderator koji je placen da pise nesto, pa i bilo sta samo da se napise, nego smo svi mi tu da javljamo kakvo je vrijeme, gdje je najbolji provod, kakve su staze danas bile, slike sa staza, sa jahe. zato imamo toliko clanova i strasno puno posjetitelja - govorimo o stotinama hiljada mjesecno. ko zna za jahorinu zna i za ovaj forum, odnosno tu dolazi po informacije. lijepo bi bilo i od njega da kad se vrati sa jahorine da da svoj kometar, izvjestaj ....

samo zajednicki se moze naprijed, mi ulazemo koliko mozemo, web kamere, slobodno vrijeme, slike, galerije, vremenske prognoze

Bojan NS


enkidu



neca

za vikend je kup veterana znaci  bit ce skijanja

borderka

Quote from: neca on 01 April, 2009, 19:56:58
za vikend je kup veterana znaci  bit ce skijanja
jel to stoji jos uvijek, s obzirom na danasnju kisu... joj koji tuzan pogled na camu...

roPebn

Dali mi mozete reci koliko ima snjega na Jahorini i dali se isplati doci sutra????????Pozzzz iz suncane Bijeljinee!!

arsenalll

Meni je jedino bitno,posto se nikada ranije nisam ovako interesovala bas za Jahorinu ::) da je planina super,jer bi trebala da se odrzi Masinijada ove godine tamo i jaaaaaaaaako mi je to bitno.Da ne oskudevamo slucajno u picu,na to pre svega mislim :-[...[/color]

cicica

Planina jeste super i sve u vezi sa njom je super, ali masinijada ce se odrazti najverovatnije negde u maju, zar ne? a pretpostavljam da je tada jahorina u najgorem stanju, tj. blato na sve strane.
mada mozda gresim?!
I primatijada (skup prirodno-matematickih fakulteta) je trebala da bude ove godine na jahi, i ja sam zdusno navijala za to, ali je ipak preseljena na Ohrid, bas zbog gore navedenog razloga, ni dovoljno hladno sa snegom, ni dovoljno toplo i ozelenelo.

borderka

ima li igdje ikog zivog na ovom forumu? de oglasite se barem jednom rijeèju... hvala :)

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

borderka

ma  meni nikad dosta. vidim radila ogorjelica za vikend, joj upucacu se... sve se nadam da ce se prevariti pa pustiti jos jedan vik da uzivamo pa makar i po "vodi"  :(