• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2009 - 5. dio

Started by vip-jahorina, 25 January, 2009, 21:28:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

cos

zatvorili su poljice dvosjed i ogorjelicu 1 zbog vjetra na vrhu i zbog velike gustine snijega koji se istresa nad Jahorinom.
Radi samo tanjir Poljice .
znaci idemo preko 1m

OD DANAS SE NA JAHORINI SNIJEG MJERI U METRIMA A NE U CANTIMETRIMA

stefi_89

putko

Drama samo neka pada, majstore svaka cast na slikama, uljepsao si mi dan :bravo::(

shonki

Padajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....Ja bio za novu godinu, al kad vidim ovo, doci cu opet. U BL kisa :P. Idem da naostrim kantove ludzatobom:((

cos

evo pustili su ponovo Ogorjelicu 1 i ratraci su krenuli da rade stazu .
idemo ponovo oblacenje i skijanje , bice i slika sa staze ako magla i snijeg dopuste.

mayday

AAAAA BRAVOOO,DOLAZIMO 7.02. :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(.POZDRAV IZ KOTORA

Oskar

Stvarno divota! Ali sad ja imam pitanje za VIP: Kad planirate da posaljete cistaca do Satora?

Ivan Bgd

Bog nas je pogledao!!!!!
Vidimo se gore u subotu ujutru, ako Bog da da se probijemo kroz sneg.  :D :D :D :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Pozdrav svima

jolesome

Svaka cast na slikama, nigde nije lepse nego na jahorini!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

zedhus

ALO COS!JAVI SE!
ALO!KONTRA-OBAVJESTAJAC!
OTKRIJ NAM UZ SVAKI IZVJESTAJ I TEMPERATURU AKO JE MOGUCE!
DOBRO SE MASKIRAJ!
ODRZI SE NEKAKO A POJACANJE STIZE 31.01.
Hocu i ja da nakarikam na 5 zvjezdica!

AzzazeL

Da li je to prestalo padati?
Kako se covjek lako navikne na dobro. Nema snijega - Daj nam snijeg, Napadalo 80 - ima li metar. Nikad vise ljepsih slika -

COS DAJ JOS SLIKA ;D    Jebi ga brate - navikao si nas!!! :D :D :D

Daj jednu sa zice. Ima taj GPRS/EDGE i gore ::)

vip-jahorina

ima ga metar  :D
sad nam trenutno pravi probleme, one slatke, ratraci ne mogu stici napraviti staze, auta su zatrpana, pa valaj lopatati, hehehe  ludzatobom:((

AzzazeL

Lopata - Stari balkanski vid rekreacije.

Ima vise tehnika :

1. Iz ramena

2. Iz ramena uz pomoc trbusnjaka

3. I profesional - Iz ramena pri naslonu kvadricepsa.

Ha, ha,ha ::)

Ivan Bgd

Quote from: vip-jahorina on 27 January, 2009, 15:01:21
ima ga metar  :D
sad nam trenutno pravi probleme, one slatke, ratraci ne mogu stici napraviti staze, auta su zatrpana, pa valaj lopatati, hehehe  ludzatobom:((

Vipe,

oce li neko ocistiti od snega, tj. iskopati web kameru na hotelu sator ?

Znaci li to i da ce najzad pustiti i Pracu dvosed u rad ?  Makar da je testiramo u subotu. Mozes li nam to proveriti kod OC ?  :bravo::( :bravo::( :bravo::(

Znam da je staza lagana, ali kada se spoji sa Ogorelice dobije se kakva takva duzina staze ( kratkim slalomom za 2-3 min. voznje se predje). puf:) puf:) puf:)

Unapred hvala.

Puno pozdrava i vidimo se u subotu ujutru da tabamo sneg skijama !!  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(