• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Stanje na Jahorini 2009 - 5. dio

Started by vip-jahorina, 25 January, 2009, 21:28:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

HeAd

Ko bi vam udovolji ne valja kad pada ne valja kad ne pada:))) 3:( :bravo::(
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

MILAN@

Ja mislim da je najbitnije da njega ima  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

rookie

Dolazim u Avgustu , de mi recite hocel biti snijega  :-\

MILAN@

Na Jahorini kad doðete i kad nema snijega to jest na ljeto biæe vam extra, vrijedi pogleda....................... ;D

stefi_89

gledo sam prognozu ovaj sto sad pada zadrzace se do avgusta...  ;D ;D ;D imas srece!!! :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

neca

sad sam s vana i uzasno veje napadace 5 metara ako ovako nastavi u naradnih par dana,kao sto je najvljeno  :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::(

starmo

Samo neke pada u petak stize ekipa iz mostara, danilovgrada, beograda...
ima nas izmedju 16 i 160  ludzatobom:((  jupiii

mida

Quote from: starmo on 11 February, 2009, 23:07:20
Samo neke pada u petak stize ekipa iz mostara, danilovgrada, beograda...
ima nas izmedju 16 i 160  ludzatobom:((  jupiii

eeeeej i mi iz valjeva!!!

stefi_89

eeee i nas 4 iz beograda sa jos 11 njih iz novog sada :bravo::( :bravo::( :bravo::( :bravo::( ludilooo! ludzatobom:((

odad

Koliko Vas ima mogli bi policajci na izlazu iz Sarajeva prema Palama dobro zaraditi, ZATO PAZITE

Odg: Policajci!
« Odgovori #90 - objavljeno: 06 Januar, 2009, 14:47:13 »  

--------------------------------------------------------------------------------
na samom  

odad

Evo ga
Citat
na samom kraju grada imaju 2 trake. desnom vozi tramvaj a lijevom auti.
tramvaj pravi krug oko vijecnice i ide u lijevo, auti takodjer, a oni koji idu na jahorinu/pale moraju se izmedju 2 semafora (VEOMA VAZNO) prestrojiti u desnu traku i voziti pravo. ako se prestrojite na predzadjnem semaforu, to je navodno neispravno. problem je u tome sto izmedju 2 semafora ima samo nekih 30 m za prestrojavanje, i naravno bez ikakvih posebnih oznaka.

medjutim kako to sve prepoznati: vijecnica je velicanstvena zgrada iz doba austro-ugarske sa lijeve strane ceste, i prilicno ostecena u ratu, a jos nije sanirana i na njoj se trenutno nesto radi.

HeAd

ma bitno je ne stajati policiji ako vas budu zaustavljali i samo pravo!
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

mida

exexexxexexexe ja nikada ne stajem policiji!!!!!!!!!!!!!