• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

Ski skola VIP Jahorina

Started by ski_kzd, 12 January, 2009, 19:49:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vip-jahorina

Baja se zahvaljuje i salje vam puno pozdrava  :bravo::(  :bravo::(

i od nas - vip jahorina - srdacni pozdravi ....

kaja

Sve pohvale simpatiènoj i strpljivoj instruktorici Vedrani Vuèiæeviæ.  :)

anna

Karla

Dear Baja,
some Pictures .....

We look forward to viewing them on your website.

Thanks
Karla, Aleksa,Emina,Yasmina,Dino

vip-jahorina

baja legendo nasa!!!
ja ne znam sta radis tim gostima, ali su svi odusevljeni

zum

gordan

Sve pohvale za instruktorku Vedranu! Hvala na strpljenju i na ulepsanom odmoru!  :D :)

Veliki pozdrav od Gordana i Sneze!
P.S. vidimo se sledece godine na usavrsavanju  :)

minjon81

Ova tema bi trebalo da se zove POHVALE BAJI!!! Covek je legenda, nema sta!

baja

Hvala na svim pohvalama i vama svima od cjele SKI SKOLE VIP puno puno pozdrava nadamo se da cemo jos dugo skijati na nasoj prelijepoj JAHORINI zajedno.....

emy84

I ja imam samo rijeci hvale za vip ski skolu i svog instruktora Marka, a suprug za njegovog instruktora bordanja Gorana. Goranu svaka cast naucio ga je bordati za jedan sat, dok ce Marku trebati jos strpljenja (:smijeh:
Vidimo se i iduce godine kad cu nastaviti sa ucenjem. Mada se nadam dolasku na Jahorinu i u ljetnim mjesecima.

Pozdrav svima

Vanna

Ciaooooo...treba nam neka informacija..Planiramo da ucimo da skijamo ove zime u januaru (iako smatram da je to nemoguce nauciti osim kad si dete :)  Pa nam treba preporuka: ko, zasto, kako da ga nadjemo..? :DD Koja je uopste cena otprilike, nas 3/4 na 7 dana? Da li je Jahorina uopste dobar izbor za pocetak ili da bezimo na Zlatibor?  Pozzz ;))

brera

BOJAN-BG

Jahorina je prava za pocetnike,tu kad naucis da skijas posle mozes ici da skijas gde god hoces

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)