• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

raca

Quote from: skydiver on 08 February, 2010, 08:18:06
Tako je to u ovoj drzavi gdje "menadzeri" odgovaraju samo onima koji ih postavljaju na ta mjesta a ne onima koji ih placaju i od kojih zive.

To je sustina cjelog drustva koje me sve vise podsjeca na africke zemlje, gdje su ljudi presli sa nekog prvobitnog plemenskog uredjenja na uredjenja modernih drzava!
Ko rano rani stazu netaknutu grabi.

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Quote from: brera on 08 February, 2010, 07:15:21
Quote from: harison on 08 February, 2010, 01:11:59
Ove bi nama dobro dosle u kafani, nisu za miss ali su za konobarisanje ubilo se  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 3 pa podjeliti lagano dane,deki,bojan.. nek nam gosp.Koroman lozi vatru i cisti snjeg ispred kafane  3:( (:smijeh: (:smijeh:
Za konobarice bi bile, æisto radi promjene. Za Koromana nisam siguran ni za kafanu. On bi snijeg bacao u kafanu, a drva bi lo¾io u "mikrovele", koliko je "sposoban i struæan". ideea:(

opet ce mu trebati dozvolu i za to :P hahhaa ...ja bi njega koristio kao strasilo za kukuruz...imao bi najnapredni kukuruz na svijetu hahah  (:smijeh: (:smijeh:

brera

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

Ⱨᕕ尺ɨ丂۝₦(° ͜ʖ ͡°)

nova slika za koromana i druzinu...

brera

Quote from: harison on 08 February, 2010, 12:39:06
nova slika koromana i druzine...nakon otkaza u OC-u nasao je i drugu firmu koju ce u crno saviti upoznaj te ih

Hare gdje je to,  :'(

MarijaBB

Joj kazne...

VRATI KOKO STO SI POZOBALA.....

Brkiæ

VIP-e proslo je dosta vremena od poslednjih info uz vezi sestoseda...
jel imas kakve dobre vesti?   ;D
eto spustsju cene ski pass-a od 13og, pa kontam da nece ove godine proraditi. No u svakom slucaju eto moje ekipe gore od 13og...  ;)

Bojan NS

DarkoN

ove godine se mozemo samo zadovoljiti spustanjem pored sestosjeda i gledanjem u njih. naravno sa ceznjom. za sada je tako, ali postoji jos mozda promil sanse da proradi ove sezone. makar na zatvaranju kad nije moglo na otvaranju.
Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime, zbogom more, zbogom more odoh u planine...

MarijaBB

Quote from: DarkoN on 09 February, 2010, 17:29:41
ove godine se mozemo samo zadovoljiti spustanjem pored sestosjeda i gledanjem u njih. naravno sa ceznjom. za sada je tako, ali postoji jos mozda promil sanse da proradi ove sezone. makar na zatvaranju kad nije moglo na otvaranju.

Ti si u disciplini entuzijasta.  :bravo::( krasan decko
Koroman je rekao, samo gledajte i ne dirajte..... Cova ne laze.

Bojan NS

Brkiæ

isto, sigurno ljudi ne znaju da salju mejlove...  3:( 3:( 3:(