• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Big_DANE

Quote from: HeAd on 14 January, 2010, 18:46:28
E drugari da rijesimo misteriju oko sestosjeda i pustanja u rad...naime sestosjed jos uvijek nije dobio upotrebnu dozvolu za rad...na dobijanju dozvole se radi...pa kad vidite da se sestosjed vrti znaci da je sva papirologija rijesena....

Je*o mater te stvarno ti sestosjedi nisu navlakusa...UPOTREBNA DOZVOLA!!! Pa sta rede oni!? Proslo je skoro 3 nedelje od kad je zavrsen!?
Radice 2-3nedelje krajem februara i malo u martu!!!  3:(

skiDeki

Nadam se da na Jahorini nece biti slicna situacija kao na divcibarama :)
Zicara postavljena, isprobana, staza sredjena, poaravnata, posejana trava.... Nakon svecanog otvaranjea dve sezone nije radila, jer nisu resili prilazni put. Nakon sto su skijalista srbije zicaru prepustili gradu Valjevo, ove sezone je radila par navrata, ali prilazni put i dalje nije resen. Imao sam zelju otici tamo na vikend jer mi je to najblize skijaliste (120km) ali nista od toga >:(

P.S. Dokaz da je Srbija, kao i Bosna na Balkanu!!
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

zum

kakvi tipovi, kakav bezobrazluk. satro po novinama pisu ceka se snijeg

skiDeki

Koliko sam skontao, postavljaju se zvucnici na stubove sestoseda poljice, izgleda da cemo imati muziku :bravo::(
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

niko

harison

Nazalost to ce biti, zvucnici za upozorenja i ako se nesto desi onaj ciko iz kucice samo javi to i to nije lose... ako skontaju kako pustati muziku da malo uzivamo  (:smijeh:

Speed

eee bilo bi extra kad bi bila muzika na poljicama i  ogorjelici......

harison

moze pod jednim uslovom da se samo pusta jahorinski-radio

vip-jahorina

mi smo im predlozili da pustamo muziku, i da mi ozvucimo (oprema), ali nisu bas odusevljeni bili idejom ....  ideea:(

HeAd

sjecam se kopaonika  negdje 1989 godina...zdravko colic...cijeli dan picio na zvucnicima na zicari  ::)
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Speed

OVI IZ OC JAHORINA NE RADE NISTA STO RAJI ODGOVARA, SVE SAMO KONTRA....  AL KOSTA CE IH TO......

BOJAN-BG

boli njih uvo za raju,samo hoce svoje dzepove da napune preko nasih ledja a usluga skoro ravna nuli

Big_DANE

Quote from: vip-jahorina on 14 January, 2010, 23:46:56
mi smo im predlozili da pustamo muziku, i da mi ozvucimo (oprema), ali nisu bas odusevljeni bili idejom ....  ideea:(
Zezas ViP-e!??!?!?  DA LI SU ONI NORMALNI!?!?!?!?!  STA JE SA TIM LJUDIMA!!!!!!????????????????

HeAd

╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

thegrke

Ma i ne moraju da znaju posao, samo nek zaposle jednog radnika ciji ce posao da bude aktivno ucestvovanje na ovim forumima i prenosenje informacija nadleznima i to je to. Besplatne ideje, i to odlicne.