• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

fux

IPAK CE SE CEKAT TAJ METAR s:nij)

harison

Jadan on eno ga davi se u onoj bari kod Poljica hahahaha, kako mi ga zao ebga...

BOJAN-BG

Quote from: harison on 05 January, 2010, 22:17:16
Uglavnom on je pusten mozes se i provozat ako zelis ali bez ski opreme  :'(
HARI NISAM BAS SIGURAN DA SE MOZES PROVOZATI JEDINO AKO IMAS VEZU KOD OVOG NA KUCICI

Big_DANE

BOJAN-BG

Quote from: Pineapple_Express on 06 January, 2010, 11:56:44
Quote from: mijat on 06 January, 2010, 11:26:55
ne znam da li ste primetili crveni auto na poljicama, veæ vi¹e dana (nedelja) je nepokretan. da mu nisu ukrali toèkove ili je i njemu neko presekao kablove pa ne mo¾e da upali
(:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: Definitivno KABLOVI!  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

MOZDA NEMOZE DA UPALI ZBOG VELIKOG MINUSA NA JAHORINI  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh:

harison

To ba, Bataneo spava u autu ceka kad ce pustit sestosjed da se prvi provoza..... vidite kako ga je parkiro  sleep:(

BOJAN-BG

LJUDI DOSLI AUSTRIJANCI SA ODMORA POMERIO SE KAMION ZA MONTAZU KORPI SA POLJICA EVO GA NA OGORJELICI,MOZDA OVI IZ OLIPISKOG CENTRA NISU UPLATILI RATE PA OCE DA SKIDAJU KORPE  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: 

skiDeki

A da nisu mazda dosli italijani??
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

harison

A mozda ih bataneo natjero da prave sestosjed i po kisi  (:smijeh: (:smijeh: to BATO nedaj da ladi  :bravo::(

BOJAN-BG

Quote from: skiDeki on 07 January, 2010, 13:23:05
A da nisu mazda dosli italijani??
deki ja kolko vidim ovde su sva dostavna vozila sto rade na sestosedima sa austriskim tablicama,danas sam uzivo pratio radove na sestosedu poljica iz kolibe termag

Big_DANE

ZNACI NASTAVILI SU RADOVI NA SESTOSJEDU!??? JEL IMA KAKVIH JOS NOVOSTI!?
KAD CE DA OGRADE SESTOSJED OGORJELCU?????  DA SREDE!? IMA LI U PLANU DA SE OZNACE STAZE!? NEKE ZNAKOVE?
JESU STA URADILI POVODOM UPADANJA PREKO REDA I ZNAS ME, ZNAM TE AJDE PRODJI I TO!?

BOJAN-BG

nista nije ogradjeno mozda ce za sledecu sezonu ako ne ostave koju rupu za lokalce  (:smijeh: (:smijeh: (:smijeh: