• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

roPebn

Ajde bolan nece ti nista biti ako "KOJU" popijes!!:D

Mega Deki

Cuj ba sve je pod kontrolom koliko mi se cini. Bice sve gotovo do pocetka sezone. Ko neveruje videce. Pa po logici sto bi pocinjali ista raditi ako ga nece zavrsiti na vreme. he he.
No moze i se znati ko se krije iza imena VIP-jahorina. Da nije vip girl?? devil:( devil:( devil:( devil:( devil:(
Mega Deki

vip-jahorina

auuu, uvreda!  3:(  3:(
nase vipovke su lena i marina, koje na zalost nemaju vremena da bakcu oko foruma, pa spalo na mene

meni ostaje ipak onaj subjekat MEN.  :bravo::(

marina

evo da se i "girl" oglase, u posljednje vrijeme nam je sve spalo na Vip-a!!!!
VIP Jahorina Woman Team

marjanca

zburkos

Na sajtu olimpisjkog centra ima slika izlazne stanice na ogorjelici, preljepo izgleda...... :bravo::(

zum

pinkpanter

Bem ti sve pa gde se silazi ovdje?  austin:(
Vjecita dilema: Hoce li biti snijega kad odem na skijanje ili ne !?

vip-jahorina

ovo hrabriji tamo ngdje prije posljenjeg stupa, a najkasnije na prelazu preko stupa se otvara korpa i htio ne htio letis vani.  (:smijeh:  (:smijeh:

Irena

Ja mislim da ce oni za 5 dana vec preci na poljice (:smijeh: :bravo::(

Big_DANE

Jel se radi nesto danas????  Ne vidim nikakve aktivnosti na ogorjelici??? Valjda rade na izlaznoj stanici!??!? 8)

vip-jahorina

vjerovatno su na vrhu. vidim da prodje tu i tamo neki kamion prema gore....

MarijaBB

Quote from: vip-jahorina on 03 November, 2009, 12:37:45
ovo hrabriji tamo ngdje prije posljenjeg stupa, a najkasnije na prelazu preko stupa se otvara korpa i htio ne htio letis vani.  (:smijeh:  (:smijeh:

(:smijeh:

Pa kom' opanci a kom' ribok.

Mega Deki

Izvini si vipe ako si se uvredio, ali to je bilo samo zato da se oglase i VIP girls. Doduse nisu sve ali je ok. Jel se to gore zabusava malo. Treba ih obici i odneti rakije po svoj prilici... austin:( austin:( austin:( austin:( austin:(
Mega Deki

vip-jahorina

kosta ce te rakije 
:P
Quote from: Dexon on 03 November, 2009, 21:17:22
... ali to je bilo samo zato da se oglase i VIP girls ...

kako nisu, odma iza mog posta jevi se marina ....