• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

harison

Opasno se radi na poljicama, a na ogorjelici samo trebamo docekat da trava izraste i ovaj donji dio ce biti ko iz bajke :D

harison

HEHEHE ma ovo je zaledjeno :P, ako im padne mala kisica onda je gotovo potonut ce :D

irvas

Kakvi zaledjeno, 2.5 stepena. Borba je to sa blatom. Pitam se kad sti¾u ove super amortizovane korpe sa poklopcem?

harison

ja mislim da trebaju doci kad budu sajlu postavljali, jer bi se trebalo odma testirati sa korpom i onda nastavit redati druge korpe i TO JE TO :D  :bravo::( :bravo::( onda cekamo  s:nij) s:nij)

harison

Vipe mozes li cam3 zoom-at, jer na parkingu nemamo sta gledat zanima nas centar rada :D  sleep:(

amer

POCINJE RAD NA POLJICAMAAAAAAA!!! hug:(

Cokie

Jel one dve kafane na Poljicama ostaju? ideea:(

vip-jahorina

di sole ostaje, ne znam za ovu drugu, kao i kako ce sa bastom biti ....

HeAd

sluzice po korpama a sudje ce se slati povratnom zicom (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

zum

ko ne plati, vrti se na zici u krug  (:smijeh:

skiDeki

Vreme lose, ali se radi punom parom :bravo::( Samo da nema vetra :P
...skije na rame i sanke u ruke pa put rajske doline...

harison

ovo ce se zavrsit ak malo ubrazaju tempo, jos do kraja novembra tako da mozemo ocekivati u decembru prvo testiranje i onda samo nam fali snijeg :D

Legionar

...zanima me dali je gotov sestosjed ili se jos uvijek radi,hvala. Nemojte mi zamjeriti zbog ovakog pitanja,razlog tomu je nisam bas aktivan na forumu tak da... Dolazim u 12 mjesecu ;)  s:nij)

harison

Sestosjedi su pri kraju haman pa gotovi, mozda jos mjesec dana intenzivnog rada i gotovo :D onda ocekujemo snijeg i talizamo se do mile volje uz nove sestosjede i preuredjene staze!!! Malo je steta sto te nema duze na forumu, ovdje je pravo drustvo i uzivanje ako nas pratis svaki dan uvjek ima novih informacija o bilo cemu sto se radi na Jahorini tako da ako zelis nesto vise saznati posjecuj forum vise puta sve ce biti u redu :D

Dobro nam dosao na JAHORINU!!!