• Welcome to Jahorina - ski & board zajednica - Forum.

News:

Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Main Menu

2 x sestosjed za sezonu 2009/2010

Started by vip-jahorina, 10 January, 2009, 17:56:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

vip-jahorina

juce sam aktuelni izvjestaj dao http://www.jahorina.org/forum/index.php?topic=603.msg19302#msg19302

jos uz to: napravljene su dvije nove trafostanice na vrhu, bez kojih nebi bilo moguce staviti zice u pogon. raducka se, tj, privode se radovi kraju na ogorijelici, a i poljice izlaz su u zavrsnoj fazi.

kako stvari stoje, u drugoj polovini decembra (od 15 do 26.12) bi trebao jedan dvosjed biti zvanicno otvoren. desetak dana poslije toga i drugi.

harison

HaHaHa ovo je prava stvar, dobra idea ideea:( castim te rakijom kad pocne sesona negdje cemo se zastekat :D

vip-jahorina

harison

Vip ti si gore stalno, sad u subotu ak dodjem mozda se i vidimo  hug:(

HeAd

ma mijate brate zaletis se par puta na klizu i milina nit stavljas skije nit se patis sa pancericama (:smijeh:
╔╝╚╗♫╚╣║║║║╔╣╚╗╔╣║♫║
╚═♫╝╚═╩═&#9 Nikad ¾irafa neæe biti top! https://youtu.be/tq_jiVdP0p4

Irena

ey!!! djeste ljudi!!!nisaam bila dugo na forumu!!! 3:(sta ima ,kako na Jahorini???  ???

harison

UUU polako, iskokaj kokice i lagano pocni s citanjem komentara imas se nacitat do ujutru, pripremi rezervne cvike  :bravo::( :bravo::( dobro nam dosla AGAIN  (:smijeh: (:smijeh:

vip-jahorina

Quote from: harison on 06 November, 2009, 13:53:35
Vip ti si gore stalno, sad u subotu ak dodjem mozda se i vidimo  hug:(

vazi, ide pm

Quote from: mijat on 06 November, 2009, 15:34:00
od 16.01 do 23.01 u pahuljici al æu te naæi gore! ja dr¾im reè, samo jo¹ da skupim pare za skipas. ili mo¾da mo¾e neko polovno magare da se iznajmi (:smijeh:

hehe, dodji da se druzimo, necemo ni skijati, pusti djecu na skije, a mi po kafani

Big_DANE

vip-jahorina

bager zatrpava kanale po stazi koji su bili kopani za strujene vodove i kablove ....

Mega Deki

Mega Deki

vip-jahorina

rakija na stolu  ::)

uh, sto su se uskomesali